Fakro schuin platdakraam DXZ-A vast

8 Items

per pagina

Schuin Fakro platdakraam voor vlak dak

Het DXZ-A platdakraam van Fakro is uniek dankzij het design die toestaat dat het vlakke glasraam gemonteerd kan worden op een volledig plat dak van 0 graden. De lichte afloop in het frame zorgt er namelijk voor dat water weg kan komen zonder dat er enige aanpassingen nodig zijn.

Fakro schuin platdakraam met ingebouwde screen

Geniet van daglicht en goede thermo isolerende eigenschappen.

Standaard heeft dit schuine platdakraam een ingebouwde zonwering screen tegen de warmte. De AMZ/Z binnenzonwering screen hoef je niet eens te monteren, dat is al gedaan. Je bediend deze elektrisch met de bijgeleverde afstandsbediening. Er zit een voeding bij voor de elektrische werking, er is hiervoor enkel een stroompunt nodig. 

Maten Fakro DXZ-A

Het schuine Fakro platdakraam is verkrijgbaar in 8 verschillende maten. Deze maten zijn de sparingmaten oftewel de maten die het gat in het dak moet hebben voor montage.

De volgende maten zijn beschikbaar: 60x60, 60x90, 70x70, 80x80, 90x90, 90x120, 100x100 en 120x120 cm. 

Je kan dit platdakraam monteren op jouw platte dak van EPDM, bitumen of andere dakbedekking waarbij de helling van het dak tussen de 0 en 15 graden ligt.

Schuin platdakraam voor slaapkamers

Dit schuine platdakraam is ook erg geschikt voor slaapkamers dankzij de goede isolatie waarde van maar liefst 0,92 W/m²K.

Het mooie is dat behalve de ingebouwde en voorgemonteerde zonwering je ook nog kan uitbreiden met verduistering. Zo slaap je heerlijk en kan je daglicht blokkeren. Je kunt hierbij kiezen voor handmatig (ARF/D), elektrisch (ARF/D Z-wave) of op zonne-energie (ARF/D Solar).

Fakro garantie

Je krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op jouw schuine Fakro platdakraam DXZ-A.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV