Fakro schuine platdakramen - Gratis verzending

24 Items

per pagina

Voordelen van het Fakro schuine platdakraam

Het schuine platdakraam is vlak maar kan vooralsnog gebruikt worden op een geheel plat dak dankzij de schuine afloop in het profiel waar het glas in zit. Hierdoor hoeft er aan een volledig plat dak niet geknutselt te worden om toch voor een vlak raam te kunnen kiezen. 

Hij is compleet voor montage dankzij de vochtbestendige PVC dakopstand voor in plat dak met een dakhelling tussen de 0 en 15 graden. Het HR++ veiligheidsglas zorgt niet alleen voor een goede isolatie waarde maar zal ook niet verplsinteren bij een breuk. De isolatie waarde van het gehele schuine platdakraam zit op 0,94 W/m²K wat hem een sterke keuze maakt voor leefruimtes zoals een woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer. 

Tevens is hij voorzien van een ingebouwde binnen zonwering screen welke je elektrisch kan bedienen. Super handig om tijdens de warme zomerdagen de warmte en zon te weren in de kamer. Een voeding (ZZ60h) voor het elektrisch bedienen is inbegrepen waarbij er wel een stroompunt nodig is. Ook zit er de ZRH12 afstandsbediening bij voor het bedienen van de screen.

DXZ, DMZ en DEZ

Het Fakro schuine platdakraam is er in drie uitvoeringen.

De DXZ is een vaste uitvoering, deze kan niet geopend worden.

De DMZ is handmatig bediend en kan open voor ventilatie, perfect voor een badkamer of andere ruimte waar je wilt ventileren.

De DEZ is elektrisch waarbij je kunt ventileren met nog meer bedieningsgemak, een afstandsbediening is hiervoor inbegrepen.

Schuin platdakraam uitbreiden

Je kunt kiezen voor een verduisterend rolgordijn als je het platdakraam wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een slaapkamer of kinderkamer. Deze is er in handmatig, elektrisch of op zonne-energie. (ARF/D)

Fakro garantie

Je krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op jouw schuine Fakro platdakraam.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV