Fakro elektrische lichtkoepel met vlak glas DEG

De Fakro vlakke lichtkoepel elektrisch bediend type DEG is compleet voor montage met PVC dakopstand. In het artikel kunt u kiezen voor een afstandsbediening of wandschakelaar naar wens. Met het HR++ veiligheidsglas bent u verzekerd van een goede isolatie. Geniet van frisse lucht en het elektrische bedieningsgemak, verkrijgbaar in 11 verschillende maten. 

12 Items

per pagina

Fakro vlakke lichtkoepel elektrisch DEG

De Fakro lichtkoepel met vlak glas is dankzij de hoge isolatiewaarde van het HR++ veiligheidsglas perfect voor elke woonruimte zoals een woonkamer, badkamer of keuken. Hij is onderhoudsarm en geschikt voor vochtige ruimtes. Dankzij de elektrische bediening hoeft u geen kracht te zetten of moeite te doen om deze vlakke koepel te openen of sluiten. De regensensor zorgt ervoor dat het raam automatisch gesloten zal worden bij regenval. Voor bediening zijn er meerdere opties beschikbaar zoals een afstandsbediening of wandschakelaar die naar wens in het artikel zijn aan te vinken. Verder is hij compleet voor montage met PVC dakopstand (15 cm hoog).

Isolatie Fakro DEG 

De Fakro DEG heeft een hoge isolatiewaarde van 0,92 W/m²K. De geluidswerende waarde (Rw-waarde) zit op 36 dB. Wij raden deze vlakke lichtkoepel aan voor goed geïsoleerde kamers zoals een woonkamer, badkamer of keuken. 

HR++ veiligheidsglas Fakro

Het HR++ veiligheidsglas (Fakro type P2 glas) haalt een isolatiewaarde (U-waarde) van 1,1 W/m²K. Het glas is met argon gas gevuld, heeft een geharde buitenruit en gelamineerde binnenruit. Dit glastype zal niet versplinteren bij een breuk wat hem extra veilig maakt.

Vlakke lichtkoepel elektrisch bediend

Deze Fakro lichtkoepel met vlak glas kan geopend worden tot 15 cm voor ventilatie en frisse lucht. De kettingmotor is ingebouwd in de dakopstand van PVC (15 cm hoog) en zit verwerkt in de raamvleugel zodat u er niets van ziet en hij beschermd is tegen vocht. De regensensor die erbij zit zorgt dat het raam vanzelf sluit als er regen gedetecteerd wordt. Het bedienen van de lichtkoepel met vlak glas kan met drie verschillende opties:

  • De ZRH12 afstandsbediening bedient maximaal 144 elektrische producten, verdeeld over 12 afzonderlijke groepen. 
  • De ZRW7 draadloze schakelaar bedient maximaal 84 elektrische producten verdeeld over 7 afzonderlijke groepen.
  • De ZWL1 is een draadloze wandschakelaar met domoticamodule en bedient maximaal 1 product of 1 groep van maximaal 231 elektrische producten.

Maten Fakro lichtkoepel met vlak glas

De Fakro DEG P2 leveren wij in 11 verschillende maten. Hierbij is de genoemde maat de sparingmaat, de maat voor het gat in uw dak:

60x60, 70x70, 80x80, 90x90, 100x100, 120x120, 140x140, 60x90, 90x120, 100x150 en 120x220 cm.

Is er raamdecoratie voor de Fakro vlakke lichtkoepel?

Voor de Fakro vlakke lichtkoepel elektrisch bediend type DEG is er een buitenzonwering op zonne-energie. Dit is handig om de zon en warmte te weren in de zomer. Voor bijvoorbeeld een slaapkamer of andere kamer waar u het donker wilt maken is er een verduisterend rolgordijn. Deze is er in handbediend, elektrisch op stroom en elektrisch op zonne-energie. Dit Fakro platdakraam type DEG elektrisch bediend heeft al een voorbereiding voor een eventueel elektrisch rolgordijn.

Montage

Montage van het Fakro elektrische platdakraam kan op een plat dak bedekt met bitumen of EPDM. De dakhelling moet hierbij tussen de 2 en 15 graden zijn (montage aflopend richting de opengaande zijde). Hij is compleet voor montage en de handleiding zit erbij. Deze is indien gewenst op voorhand ook op te vragen via onze e-mail.

Garantie

U krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op uw Fakro lichtkoepel met vlak glas elektrisch bediend voor ventilatie type DEG.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV