Lichtkoepel met dakopstand tot 40% korting GRATIS VERZENDING

  • Als u een lichtkoepel met dakopstand koopt controleer en meet dan altijd uw daksparing. De opstanden voor uw lichtkoepel zijn er in PVC en polyester.
  • Een enkelwandige lichtkoepel met opstand is van toepassing in een onverwarmde ruimte. De dubbelwandige lichtkoepel met opstand is geschikt voor een verwarmde ruimte, deze kunt u ook ventilerend samenstellen.
  • Bent u op zoek naar een losse lichtkoepel zonder dakopstand? Dan kunt u hier voor een losse lichtkoepel kiezen.
  • De dakopstanden zijn gemaakt van PVC + 20 cm of polyester in + 20 cm of + 25 cm groter dan de dagmaat.
  • De driewandige of vierwandige lichtkoepel met opstand kiest u voor een hogere isolatiewaarde.

Items 1-32 van 80

Pagina
per pagina

Lichtkoepel met korting

Bent u op zoek naar een goedkope lichtkoepel? Kies dan een van onze Basic Lichtkoepels of Superdeals. Bij Lichtkoepeltje.nl vindt u de beste prijs en kortingen voor uw lichtkoepel. Zo vindt u in onze webshop diverse lichtkoepels die gratis bezorgd worden.

Dakopstand lichtkoepel

In onze webshop vindt u een groot assortiment aan lichtkoepels met opstand. Plaatst u een nieuwe lichtkoepel of is uw oude opstand aan vervanging toe? Bestel dan een lichtkoepel met opstand. Onze lichtkoepels zijn verkrijgbaar met PVC of polyester dakopstand.

Welke dakopstand is het beste?

Welke dakopstand u kiest, is afhankelijk van uw wensen. Bent u op zoek naar een dakopstand met betere isolatiewaarde? Dan kunt u het beste kiezen voor een PVC ISO++ dakopstand in de categorie excellent lichtkoepels. Voor een onverwarmde ruimte kunt u het beste kiezen voor een PVC dakopstand. Bent u op zoek naar een goedkope dakopstand? Ook dan kunt u het beste de PVC dakopstand kiezen. Voor renovatie en betere isolatie dan bij een standaard PVC dakopstand kiest u voor een polyester dakopstand. Deze heeft wel een grotere daksparing.

 

Enkelwandige of dubbelwandige lichtkoepel, of meer?

Wanneer kiest u een enkelwandige lichtkoepel en wanneer een dubbelwandige lichtkoepel? De naam zegt het al; een enkelwandige lichtkoepel bestaat uit één laag. Een dubbelwandige lichtkoepel bestaat uit twee lagen met een luchtspouw ertussen. Dit maakt dat een dubbelwandige lichtkoepel beter isoleert. Zoekt u een lichtkoepel voor een onverwarmde ruimte? Dan kunt u prima kiezen voor een enkelwandige lichtkoepel. Bent u op zoek naar een lichtkoepel voor een verwarmde ruimte? Kies dan minimaal voor een lichtkoepel met dubbelwandig glas. Voor de beste isolatie kunt u beter een drie-, vier- of vijfwandige lichtkoepel aanschaffen.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail [email protected]

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV