90 cm rond

Lichtkoepels 80x80 cm in verschillende soorten en prijzen beschikbaar, de prijs is afhankelijk van de maat en uitvoering van uw lichtkoepel. Voor nieuwbouw adviseren wij altijd meerdere schalen te kiezen, een platdakraam of lichtkoepel met HR ++ glas.

Items 1-9 van 38

Pagina
per pagina
 1. Superdeals op alle lichtkoepels en dakkoepels
  Lichtkoepels met dakopstand (SUPERDEAL)

  Van € 109,65 incl btw

  Tot € 3.255,00 incl btw

  Levertijd: 3 tot 8 werkdagen
 2. Lichtkoepels enkelwandig (SUPERDEAL)
  Lichtkoepels enkelwandig (SUPERDEAL)

  Van € 48,42 incl btw

  Tot € 556,04 incl btw

  Levertijd: 3 tot 8 werkdagen
 3. Lichtkoepels dubbelwandig | alle maten lichtkoepels direct leverbaar voor de beste prijzen.
  Lichtkoepels dubbelwandig (SUPERDEAL)

  Van € 60,11 incl btw

  Tot € 992,42 incl btw

  Levertijd: 4 tot 8 werkdagen
 4. Lichtkoepels driewandig in alle maten.
  Lichtkoepels driewandig (SUPERDEAL)

  Van € 77,37 incl btw

  Tot € 1.427,12 incl btw

  Levertijd: 3 tot 8 werkdagen
 5. Lichtkoepels vierwandig alle maten en prijzen in een handig overzicht
  Lichtkoepels vierwandig (SUPERDEAL)

  Van € 93,51 incl btw

  Tot € 4.235,17 incl btw

  Levertijd: 3 tot 8 werkdagen
 6. Lichtkoepel dubbelwandig acrylaat in glashelder of opaal 80x80 cm.
  Lichtkoepel bolvormig dubbelwandig acrylaat dagmaat 80X80 cm
  € 138,59 incl btw
  Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
 7. VELUX CFP lichtkoepel HR++ met dakopstand 80x80 cm
  VELUX CFP lichtkoepel HR++ met dakopstand 80x80 cm
  € 567,94 incl btw
  Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
 8. Ventilatie raam 80x80 cm
  Los aluminium ventilatieraam dagmaat 80x80 cm
  € 191,45 incl btw
  Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
 9. Insectenhor lichtkoepel 80x80 cm
  Insectenhor voor lichtkoepel dagmaat 80x80 cm
  € 151,01 incl btw
  Levertijd: 3 tot 8 werkdagen

Items 1-9 van 38

Pagina
per pagina

Basic lichtkoepels maten en uitvoeringen

Een lichtkoepel is er in vele soorten en maten, wij leggen u hieronder even kort uit wat de verschillende mogelijkheden zijn bij www.lichtkoepeltje.nl Onze lichtkoepels kunt u bestellen als complete set maar ook los. Wij hebben voor elke soort ruimte wel een oplossing, van carport tot badkamer en van aanbouw tot keuken. Ook voor een carport of veranda zijn er lichtkoepels voor scherpe prijzen. Onze lichtkoepels kunt u in helder of opaal nemen, u kunt niet door opaal heen kijken maar de lichtopbrengst is maar 7% minder. Een lichtkoepel met opaal is dus ideaal voor een badkamer of slaapkamer waar u zowel privacy als daglicht behoud. Onze lichtkoepels zijn er in verschillende lagen, u kunt enkelwandig, dubbelwandig, driewandig en vierwandig kiezen. Afhankelijk van de isolatiewaarde die u wilt, kunt u hieruit een keuze maken. Verder kunt u ook nog kiezen voor een lichtkoepel in acrylaat of in polycarbonaat. Polycarbonaat is slagvast en tot wel 300 keer sterker dan glas, deze variant is bedoeld voor bosrijke omgevingen of wanneer er een boom in de buurt staat. Acrylaat is een standaard kunststof welke veel gebruikt word, deze is 25 keer sterker dan glas.

Ook aan de isolatie van de opstanden is gedacht, wij hebben drie soorten opstanden. De AVP oftewel de PVC opstand, de H15 polyester opstand en de E15 polyester opstand. Deze wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en afdichtingsband. De AVP opstand is ideaal voor een carport of andere onverwarmde ruimte, hij mag ook gebruikt worden voor een dubbelwandige lichtkoepel. Wij raden de H15 en E15 polyester dakopstand aan voor verwarmde ruimtes.

Wilt u een vochtige ruimte ventileren of van frisse lucht genieten in uw slaapkamer, dan kunt u een ventilatie lichtkoepel nemen. Als u een oude koepel wilt vervangen, hebben wij de losse lichtkoepel. Een lichtkoepel met dakopstand is een complete set en klaar voor montage. Wij kunnen u voor zeer goed geïsoleerde ruimtes ook een lichtkoepel met HR++ raam aanbieden, deze heet de NovoTherm lichtkoepel en wordt geleverd inclusief dakopstand. Wilt u vanuit een ruimte naar het dak kunnen dan is daar een lichtkoepel dakbetreding voor, deze kan gemakkelijk te openen en sluiten door de klink met gasdrukveren. Vind u een vierkante lichtkoepel nu niet mooi dan kunt u zelfs voor een ronde lichtkoepel kiezen, deze leveren we inclusief dakopstand naar keuze. Onze lichtkoepels hebben doppen welke anti-inbraak zijn, deze lichtkoepel is inbraakveilig en kunt u vinde bij de inbraakwerkende lichtkoepel categorie. Dankzij dit unieke systeem is dit type voorzien van een aluminium kliksysteem, waardoor verwijderen bijna ongmogelijk is. 

Wilt u nog meer informatie over de soorten lichtkoepels? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina!

Basic lichtkoepel maten

Onze lichtkoepel is in heel veel maten beschikbaar. De maten die op onze webshop staan zijn de dagmaten, deze maat wordt ook wel lichtmaat genoemd. De dagmaat is de maat waar het licht doorheen zal komen. We hebben ook nog een buitenmaat, dit is de maat van randje tot randje gemeten van de lichtkoepel. De buitenmaat is de dagmaat + zestien cm, dit is belangrijk om te weten wanneer u een lichtkoepel wilt vervangen. Op het moment dat u een lichtkoepel wilt vervangen meet u simpel de buitenmaat van uw oude koepel en trekt daar zestien cm vanaf, dan komt u op de juiste dagmaat. Wij hebben een ruimte keuze in afmetingen!

Voor de opstanden geldt dagmaat + 20 cm behalve bij de H15 polyester dan is het dagmaat + 25 cm. Hieronder vindt u een afbeelding die de maten van een lichtkoepel of opstand uitlegt. 

Wilt u nog meer uitleg over het vinden van de juiste maat? Op onze veelgestelde vragen pagina vindt u een youtube video met uitleg!

Basic lichtkoepel technische info 

Onze technische info bevat informatie over de Ur-waarde* (W/m²K) oftewel de isolatie waarde. Ook kunt u de LT-waarde (%) oftewel de lichttansmissie terugvinden. Wilt u weten wat de G-waarde (%) inhoud? Dit is het zontoetredings factor. Ook kunt u vinden wat de geluidsreductie van een lichtkoepel is, deze word aangegeven in Rw-waarde** (dB). Een belangrijk factor die wij vermelden is de onder en bovendruk, dat is de wind en sneeuw belasting. U kunt in dit overzicht nog een aantal belangrijke zaken terugvinden zoals de stootbelasting, vuurbestendigheid en duurzaamheid. U kunt alle technische informatie hieronder vinden in het PDF bestand.

PDF technische informatie Basic lichtkoepels

Basic lichtkoepel montage

Wanneer u een lichtkoepel gaat vervangen is het belangrijk dat u de buitenmaat opmeet en daar zestien cm vanaf trekt. U komt achter de buitenmaat door te meten aan de buitenzijde van de lichtkoepel van randje tot randje. Waar de schroefgaten zitten is niet belangrijk omdat er een afdichting band tussen zit, er zal dus nooit sprake zijn van lekkage.  De oude lichtkoepel haalt u weg en de nieuwe plaatst u op de bestaande dakopstand, de oude gaatjes in de flens van de opstand vallen weg onder de nieuwe van de lichtkoepel. De nieuwe lichtkoepel leveren we met bevestigingsmateriaal en een afdichtingsband voor gemonteerd op de lichtkoepel. Bij de lichtkoepel zit altijd een handleiding om de nieuwe lichtkoepel op de juiste manier op uw opstand te plaatsen.

Onze opstanden zijn gemaakt om te monteren op een plat dak van EPDM of bitumen, een goede dakdekker weet deze op de juiste manier te plaatsen. Wij raden u aan om een opstand altijd door een goede vakman te laten plaatsen, onze eigen dakdekkers van Heuveling Dakbedekkingen B.V. kunnen dit voor u doen. Ons montage team monteert enkel en alleen in regio Arnhem en omstreken. U kunt een e-mail sturen naar info@heuveling-dakdekkers.nl voor meer informatie. 

Basic lichtkoepel kwaliteit en garantie

Kwaliteit is voor ons een belangrijk factor. U wilt een ruimte met extra licht voorzien, maar ook een duurzame oplossing. Het is belangrijk om dan voor goede kwaliteit te kiezen, wij hebben voor elke soort ruimte een geschikte lichtkoepel. Wij bieden u onze scherpste prijzen tegenover standaard 10 jaar fabrieksgarantie. Onze fabrikant van Boven Kunststoffen B.V. uit Gorinchem is al 65 jaar toonaangevend in de lichtkoepel industrie. Wilt u een goede prijs voor een lichtkoepel met uitstekende kwaliteit, u bent bij www.lichtkoepeltje.nl aan het juiste adres. 

Contact en vragen www.lichtkoepeltje.nl

U kunt bij vragen eens een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina. Is uw vraag nog niet beantwoord? Om u het snelste te kunnen helpen, vragen wij u een e-mail te sturen met uw vraag of de live chat te gebruiken. Wilt u een levertijd opvragen? Hulp met het samenstellen van uw lichtkoepel? Heeft u een andere vraag? Wij antwoorden snel op de live chat of anders een e-mail, ook in de avonduren. Ons e-mail adres is verkoop@lichtkoepeltje.nl en onze live chat vindt u rechts onder in onze webshop. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Gratis verzending vanaf € 200,-

Nederland € 30,- vanaf € 200,- gratis

Geen bezorging waddeneilanden

Vlaams België € 30,-

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2017 Heuveling Dakdekkers