Spherline lichtstraat bolvormig

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Intura lichtstraat Spherline met bolvormig glas

Nieuw op lichtkoepeltje.nl! De Intura PGX B6 Spherline is 's werelds eerste lichtkoepel ofwel platdakraam met driedubbel bolvormig glas. Dit innovatieve bolvormige glas zorgt voor meer daglicht in uw huis door de hoeveelheid reflectie op het glas te verminderen.

Levenslange garantie op hagelschade

Dit platte daklicht biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van zijn concurrenten en is volledig CE-gecertificeerd. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over hagelschade bij deze unieke glaskoepel. In tegenstelling tot een kunststof lichtkoepel heeft u op dit platdakraam levenslange garantie op hagelschade. Het gelamineerde veiligheidsglas voldoet bovendien aan de EN 14449-normen.

Glaskoepel ideaal voor afvoer van regenwater, vuil en sneeuw

Door het bolvormige glas kan het platte dakraam op een dak met een helling van 2-15 ° worden gemonteerd. Door de natuurlijke ronding van het bolvormige glas kan regenwater, vuil en sneeuw effectief afvloeien. Dit maakt de Intura PGX B6 Spherline perfect voor alle platte daken.

Intura platdakraam kopen?

Alle Intura platdakramen worden geleverd met een voorgemonteerde, 150 mm hoge, geïsoleerde kunststof-opstand. De opstand is ontworpen om over de daksparingsmaat opening te plaatsen en helpt om de isolatiewaarde van het dak te verbeteren.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV