Lichttunnels voor platdak en pannendak Tube4Sun, Solatube, Fakro en VELUX

27 Items

per pagina

Lichttunnels Tube4Sun, Solatube, Fakro en VELUX

Lichttunnels zijn een handige oplossing voor een dak waar geen grote sparing gemaakt kan worden maar waar u toch natuurlijk daglicht wilt. We verkopen online de 3 beste merken op de markt Solatube, Fakro en VELUX.

Solatube lichttunnels

De Solatube lichttunnels zijn er in twee verschillende maten, diameter 25 cm en diameter 35 cm. De kleinste is voor een ruimte van 3x3 en de grotere voor een ruimte van 4x4.

Beide maten zijn er voor platdak of een pannendak. De set is compleet indien uw platdak niet dikker is dan 38 cm of 43 cm bij een pannendak. Indien dit wel het geval is kunt u met de verlengstukken simpel de afstand verlengen. Voor de avonduren kunt u de set uitbreiden met een LED lamp. Wilt u het licht reguleren dan is er een daglicht dimmer in handmatige of elektrische variant beschikbaar.

Voor platdak is er tevens de ECO variant beschikbaar voor een hogere isolatie of de Solatube met een vierkante plafondplaat.

Fakro lichttunnel

De Fakro lichttunnels leveren wij in twee verschillende maten, 35 en 55 cm. Hij is beschikbaar met flexibele buis voor hellend dak (SFD), vaste buis voor pannendak (SRD/H) of met vaste buis voor plat dak (SRF). 

De Fakro lichttunnels kunt u monteren in een dak met een helling van 15 tot 60 graden bij een platdak tot 15 graden. De set is compleet met lichttunnel, geïntegreerd gootstuk, buismateriaal, plafondplaat en lichtverdeler met voor de vaste buis variant ook nog een knikstuk. De bovenzijde is afgemaakt met een lichtkoepel met daaronder 4 mm gehard glas.

VELUX lichttunnel

De VELUX lichttunnel, ook wel daglichtspot genoemd, leveren we met flexibele of vaste (stugge) buis in diameter 35 cm (sparing 40x40 cm).

De levering is compleet met plafondplaat met Edge Flow effect, buismateriaal en PVC dakopstand. Op een bewolkte dag kan deze daglichtspot net zoveel licht als een traditionele gloeilamp produceren van 60W.

De ruimte tussen dakbedekking en plafond dient tussen de 20 en 95 cm te zijn om montage mogelijk te maken bij de flexibele variant. Voor de stugge variant dient de ruimte tussen de 90 en 185 cm te zijn. Tevens leveren we bij de stugge daglichtspots twee flexibele buizen die verstelbaar zijn van 0 tot 45 graden. 

Lichttunnel, daglichtspot en garantie

  • Solatube 10 jaar garantie
  • Solatube onderdelen en accessoires 5 jaar garantie
  • Fakro lichttunnels 7 jaar fabrieksgarantie
  • Op de VELUX daglichtspots 5 jaar fabrieksgarantie

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV