Platdakramen Intura met zonwerende beglazing PGX-A9

30 Items

per pagina

Intura platdakraam met zonwerend glas

Intura platdakraam met zonwerend glas

De klanten van Lichtkoepeltje.nl vroegen steeds vaker of Intura platdakramen ook uitgerust konden worden met zonwerend glas. In samenwerking met het innovatieve platdakraam merk Intura introduceert Lichtkoepeltje.nl daarom vanaf heden voor het vaste platdakraam Intura PGX A1 als een extra mogelijke optie zonwerend glas. Zonwerend glas zorgt voor minder warmte onder uw platte dak waar u de glaskoepel heeft geplaatst en een prettig binnenklimaat op hete dagen.

Wel het daglicht, maar niet de warmte in huis

Zonwerend glas is speciaal ontworpen om wel het licht, maar niet de warmte van de zon toe te laten in uw huis. Dit kan heel prettig zijn voor kamers en ruimtes waar de zon dagelijks op het platte dak schijnt. Zonwerend glas heeft verschillende gradaties van lichtdoorlatendheid (LTA waarde) en zonwerendheid (ZTA waarde). Intura platdakramen met zonwerend glas hebben een LTA waarde van 62% en een ZTA waarde van 34%.

 Voordelen zonwerend glas in uw vlakke lichtkoepel van glas

  • U profiteert wel van het licht van de zon, maar houdt de ergste warmte buiten de deur.
  • Zonwerend glas heeft reflecterende eigenschappen door speciale metalen en coatings die aan het glas toegevoegd zijn om het zonlicht te absorberen of te weerkaatsen.
  • Zonwerend glas filtert tot wel 60 procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas.
  • Zonwerend glas verlaagt de energiekosten omdat u minder hoeft te koelen.
  • Na installatie heeft u geen andere zonwering meer nodig, tenzij u ook graag wilt verduisteren.

Hoe kies ik een platdakraam met zonwerend glas?

Kies op Lichtkoepeltje.nl uw Intura platdakraam met de optie ‘zonwerend glas’. Voor een kleine meerprijs heeft u deze duurzame optie. Let op! De levertijd van deze daglichtproducten is bij een aantal maten langer (3 tot 4 weken) dan de platdakramen met regulier HR++ glas.

Garantie en kwaliteit Intura platdakraam met zonwerend glas

Lichtkoepeltje.nl biedt u standaard 10 jaar Intura garantie op de Intura platdakramen en 20 jaar op het glas. Wij bieden u service en kwaliteit voor een scherpe prijs in onze Intura shop. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht via de live chat rechts onderin uw scherm. U kunt ons ook een e-mail sturen via [email protected] de e-mails beantwoorden wij snel, zelfs in de avonduren.

Bekijk de Intura brochure met zonwerende platdakramen voor alle mogelijkheden.

Voor welke ruimte is dit platdakraam geschikt?

Het platdakraam zonwerend is bij uitstek geschikt op daken waar de zon de hele dag aanwezig is. Dit kan een badkamer, woonkomer, keuken of uitbouw zijn van uw woning. 

Bestaande lichtkoepel vervangen?

Dit platdakraam is leverbaar in de meest gangbare maten. Is uw lichtkoepel aan vervanging toe? Meet dan de uitsnede in uw dak op en vergelijk deze met de maten in de onderstaande tabel.

Lichtkoepel vervangen voor een zonwerend platdakraam

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail [email protected]

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV