SOLATUBE 160 & 290 ACTIE PRIJZEN - GRATIS VERZENDING

Solatube platdak of pannendak samenstellen naar eigen wens.

Bekijk de handige Solatube installatie video op onze website!

De Solatube® (diameter Ø 25 cm) en Solatube (diameter Ø 35 cm) bieden een oplossing voor elke ruimte.

Uw badkamer, het toilet en ook de verkeersruimtes worden aangenaam verlicht met een Solatube diameter Ø 25 cm.

De grotere Solatube Solatube (diameter Ø 35 cm) is geschikt voor grotere vertrekken: woonkamers, keukens, kantoren, wachtkamers en praktijkruimtes.

  • SOLATUBE 160 DS maximaal te verlengen tot 4 meter.
  • SOLATUBE 160 DS verlicht een oppervlakte van 3x3 meter.
  • SOLATUBE 290 DS maximaal te verlengen tot 7 meter.
  • SOLATUBE 290 DS verlicht een oppervlakte van 4x4 meter.

20 Items

per pagina

Solatube daglicht systeem voor plat dak

De Solatube is een van de meest bekende platdak producten voor het creeren van meer daglicht. De Solatube zorgt voor meer licht in uw woonkamer met natuurlijk daglicht, ideaal voor ruimtes waar u geen ramen kunt plaatsen. De perfecte oplossing voor voldoende daglicht in elke woonruimte. 

Welke Solatubes zijn er?

De Solatube is er in verschillende uitvoeringen en maten. U kunt een Solatube nemen voor een plat dak maar ook een hellend dak. De Solatube 160 DS diameter 25 cm verlicht een oppervlakte van 3x3 meter en is te verlengen tot 4 meter. De Solatube 290 DS diameter 35 cm verlicht een oppervlakte van 4x4 meter en is te verlengen tot 7 meter. De Isolatie waarde van deze Solatubes is 1,3 W/m2K en daarom geschikt voor goed geisoleerde ruimtes. Heeft u een nieuwbouwwoning of erg goed geisoleerde kamer? Dan raden wij de Solatube ECO aan, deze heeft een isolatie waarde van wel 0,5 W/m2K voor de 160 DS en 0,7 W/m2K voor de 290 DS. Heeft u liever een vierkante uitvoering? De Solatube is er ook in het vierkant, genoeg keuze dus!  

Solatube compleet dakpakket  

Het Solatube complete pakket bevat de volgende producten, compleet voor montage. Solatube acrylaat koepel welke op de buitenzijde komt voor een elegante afwerking. De reflector zorgt voor de weerkaatsing van het daglicht naar de gewenste ruimte zoals een woonkamer, slaapkamer of badkamer. Ook zit in het pakket de dakopstand welke u op het dak plaatst. Er zit een A-tube en een B-tube bij welke beide draaibaar zijn tot 30 graden. Alle bevestiging materialen worden meegeleverd. In het artikel zelf kunt u ook nog de gewenste plafondplaat kiezen, de Classic Vusion wit is in de prijs inbegrepen. 

Solatube plafondplaat

De Solatube word standaard geleverd met de Classic Vusion wit plafondplaat, de plafondplaat is het gedeelte waar u naar kijkt van binnenuit. U kunt in het artikel de keuze maken voor welke plafondplaat u wilt, ze hebben allemaal een uniek uiterlijk. In het artikel zelf kunt u als u de plafondplaat aanklikt een foto zien van de verschillende soorten.

Verlengen Solatube

Het Solatube pakket is compleet voor een platdak dikte van 38 cm of een hellend dak dikte van 43 cm. Als u een dikker dak heeft dan kunt u een verlengbuis nemen om aan de gewenste lengte te komen. Ook zijn er bochtstukken als u een bocht moet maken in het systeem. Wij bieden u de C-tube aan om te verlengen met 35 cm netto of de D-tube om te verlengen met 56 cm netto. Het universele bochtstuk van 50 cm kunt u traploos gebruiken van 0 tot 90 graden. Alle 160 DS accesoires kunt u hier vinden, alle 290 DS accesoires kunt u hier vinden.

Solatube accesoires

De Solatube is uit te breiden met verschillende accesoires voor nog meer comfort en gemak. In de koude winterdagen wanneer er minder daglicht is kunt u een LED lamp aanschaffen met GU10 fitting en 240 volt. U heeft dan ook de verlichtingsarmatuur nodig waar de LED lamp vervolgens in komt. Met de schakelaar welke ook in onze webshop staat kunt u vervolgens de LED lamp bedienen. Bij veel licht in de zomer is er een daglichtdimmer met eventuele stok van 59 cm voor het reguleren van licht. 

Solatube montage

Wij raden u aan om de Solatube door een professional te laten installeren, vooralsnog is het natuurlijk ook zelf te doen. Er zit een handleiding in de doos wanneer u een Solatube besteld. Voor montage in regio Arnhem en omstreken kunt u een e-mail sturen naar info@heuveling-dakdekkers.nl

Contact en vragen www.lichtkoepeltje.nl

Heeft u na deze informatie nog vragen? Geen probleem! Lichtkoepeltje.nl staat voor u klaar met een antwoord op al uw vragen. Advies nodig over welke Solatube u het beste kunt nemen? Heeft u andere vragen? Om u het snelste te kunnen helpen vragen wij u een e-mail te sturen of onze live chat te gebruiken. De livechat vind u rechtsonderin uw scherm en ons e-mail adres is verkoop@lichtkoepeltje.nl Wij reageren snel op de e-mails, ook in de weekenden of avonduren!

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV