Lichtkoepel top 3 in 2022 - De beste lichtkoepels

Voor elke doelstelling op het dak hebben we de beste lichtkoepel gekozen en een top 3 samengesteld. De top 3 bestaat dus uit de drie beste lichtkoepels maar dan ieder lichtkoepel voor zijn eigen doel op het platte dak.

Als eerste hebben we op plek drie een lichtkoepel gekozen die je gebruikt voor een simpel onverwarmd platdak waar isolatie een mindere rol speelt. We hebben gekozen voor de basic variant die naar wens is samen te stellen. Met een enkelwandige lichtkoepel en pvc dakopstand is deze prima geschikt voor een overkapping. Daarnaast kan deze ook op een renovatiedak of licht geïsoleerd dak gebruikt worden. Deze lichtkoepel van het merk Van Boven heeft bovendien een scherpe prijs.

nummer 3 van de top 3 beste lichtkoepel

Op de tweede plaats hebben we gekozen voor de excellent SK lichtkoepel die uitstekend geschikt is voor een platdak waar een goede isolatie belangrijk is. De ISO ++ opstand bij deze koepel heeft een Ut-waarde (W/m²K) 0,89. Samen met een 4 of 5 wandige lichtkoepel staat deze set garant voor jarenlang plezier van daglicht door uw dak.

nummer 2 van de top 3 beste lichtkoepel

Op nummer 1 staat de fakro lichtkoepel met HR ++ glas. Deze Fakro lichtkoepel heeft als enige het politie keurmerk en met de slagvaste polycarbonaat schaal de best geschikte lichtkoepel op het platte dak. Door zijn inbraakveilige bevestigingssysteem is er nagenoeg geen manier waarop inbrekers een kans maken binnen te komen. De lichtkoepel is standaard voorzien van een dakopstand van PVC die zeer eenvoudig waterdicht in te werken is in elk platte dak.

Alle genoemde lichtkoepels in deze top 3 hebben standaard 10 jaar garantie.

De beste lichtkoepel in 2019

Gerelateerde berichten
  1. Waar let ik op bij het aanschaffen van een lichtkoepel?
  2. Koop ik een lichtkoepel of platdakraam?
Gerelateerde producten

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV