Koop ik een lichtkoepel of platdakraam?

Lichtkoepel of platdakraam met HR++ glas voordelen

De lichtkoepel is een welbekend product voor meer daglicht in uw huis. De nieuwe trend onder de daglicht producten is nu zeker wel de lichtkoepel met HR++ glas of het platdakraam met HR++ glas. Dankzij de hoge isolatie waarde die deze meebrengt word deze steeds meer aangeschaft.

Wat is het voordeel van HR++ glas?

Een groot voordeel van een koepel of glasraam voor plat dak is de isolatie waarde. Deze is 1,1 W/m2K of beter waardoor geschikt voor nieuwbouwwoningen. Tevens is deze te verkrijgen met veiligheidsglas of zelfs beloopbaar. Ook is een platdakraam of lichtkoepel met HR++ glas een duurzaam product die wij leveren met 10 jaar fabrieksgarantie.

Wat heb ik nodig?

Een lichtkoepel met HR++ glas of een platdakraam is inclusief dakopstand en helemaal compleet voor montage. U heeft dus verder geen andere attributen nodig!

Welke lichtkoepel kan ik het beste kiezen?

Wij hebben verschillende lichtkoepels met HR++ glas. De lichtkoepel met HR++ glas hebben wij van het merk Fakro of VELUX. De Fakro lichtkoepel is er in vaste, ventilerende, elektrische en dakbetreding uitvoering. Van VELUX hebben wij de vaste lichtkoepel met HR++ glas online staan en de gebogen glaskoepel.

Welk platdakraam kan ik het beste kiezen?

Ook in de platdakramen hebben wij een breed assortiment, wij verkopen het merk Fakro, Intura en Excellent. Het Fakro platdakraam is er in vaste, ventilerende, elektrische en beloopbare uitvoering. De Intura is er in vaste, ventilerende, elektrische en beloopbare uitvoering. Intura heeft tevens een uniek platdakraam waarbij er gewisseld kan worden van opaal naar helder en andersom. Nog een uniek systeem is die van Intura met LED verlichting.

Heeft u na dit artikel nog meer vragen? Lichtkoepeltje.nl helpt u graag verder! U kunt onze live chat gebruiken op de webshop of een e-mail sturen naar verkoop@lichtkoepeltje.nl Wij helpen u graag en reageren snel!

 

Gerelateerde berichten
  1. Waar let ik op bij het aanschaffen van een lichtkoepel?
  2. Welke lichtkoepel past bij mij?
  3. Lichtkoepel top 3 in 2022 - De beste lichtkoepels Lichtkoepel top 3 in 2022 - De beste lichtkoepels
  4. Lichtkoepel plat dak of platdakraam kopen?
Gerelateerde producten

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV