Lichtkoepel door storm stuk?

Lichtkoepel stormschade Eunice 

Wanneer een storm zoals Eunice op 18 februari uw lichtkoepel heeft stuk gemaakt dan adviseren we als het veilig is voorzorgsmatregelen te treffen. Bij een enkelwandige koepel kunt u niets anders doen dan uw lichtkoepel af te dekken met een dekzijl. U meet de dagmaat op en buitenmaat lichtkoepel en besteld een nieuwe.

Er zijn ook lichtkoepels die door een storm of harde wind alleen gescheurd zijn, deze scheuren zijn vaak met ductape voor nood waterdicht te maken. Wanneer u een lichtkoepel heeft met ventilatie en het mechanische is kapot gewaaid, neem dan een paar zakken zand of grind om te voorkomen dat de koepel verder open slaat. Zo voorkomt u andere schade op uw dak.

Storm Eunice gebroken lichtkoepel

In de meeste gevallen valt de schade van een lichtkoepel bij storm of wind onder uw opstal verzekering, u moet rekening houden met het eigen risico. Een lichtkoepel kan je als het veilig is eenvoudig vervangen. In de meeste gevallen zit deze vast met inbraakwerende schroeven met doppen.

Koopt u een nieuwe lichtkoepel vernieuwen door storm stuk geslagenoverweeg dan een slagvaste lichtkoepel om het risico op breuk een volgende keer te voorkomen.

 

Gerelateerde berichten
  1. De 3 beste platdakramen | platdakraam Intura de top 3 De 3 beste platdakramen | platdakraam Intura de top 3
  2. Oude lichtkoepel eenvoudig vervangen voor een platdakraam in 9 stappen Oude lichtkoepel eenvoudig vervangen voor een platdakraam in 9 stappen
  3. Lichtkoepel plat dak of platdakraam kopen?
  4. Een lichtkoepel vervangen: zo pak je dat aan Een lichtkoepel vervangen: zo pak je dat aan

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV