Lichtkoepel uitbouw zorgt voor een open uitstraling in uw extra ruimte

Bent u tevreden over uw woning en de locatie, maar komt u alleen net wat ruimte tekort om aan alle woonwensen te voldoen? Dan is er een eenvoudige optie: kies voor een uitbouw! Een uitbouw zorgt voor veel mogelijkheden, zo kunt u er voor zorgen dat er een extra tv-hoekje ontstaat. Of misschien wilt u wel een mancave om tot rust te komen met een potje pool. Met een uitbouw kan het allemaal, het is maar net hoe jij deze extra ruimte wilt gaan benutten.

Verschillende opties van een uitbouw

Er zijn allerlei verschillende opties voor een uitbouw, bedenk dus goed wat uw wensen zijn om er zo achter te komen welke soort aanbouw het beste bij u past.

-       De standaard uitbouw is over het algemeen een simpele uitbouw met meestal dezelfde kleur als de woning zelf. Deze uitbouw kunt u Prefab bestellen. Als u unieke wensen heeft voor het uiterlijk van de uitbouw kunt u er ook voor kiezen om de uitbouw op maat te laten maken.

-        Een landelijke uitbouw is een goede optie als uw woning omringt is met natuur. Er wordt bij deze uitbouw veel gebruik gemaakt van hout, riet en andere natuurlijke materialen om zo goed bij de omgeving te passen.

-        Bij een moderne uitbouw komen er juist veel strakke lijnen en grote ramen voor. Het zorgt voor een robuust maar chique uiterlijk. Vaak worden hier materialen zoals staal, natuursteen of hout in verwerkt.

-        Een serre is een kleine uitbouw om net dat extra uitzichtpunt te creëren. Een serre bestaat uit een frame met veel glas, zodat u via alle kanten naar buiten kunt kijken.

De extra touch aan uw aanbouw

Om uw aanbouw een extra touch te geven kunt u ervoor kiezen om een lichtkoepel aan de aanbouw toe te voegen. Aan de standaard- en landelijke uitbouw zal de lichtkoepel vooral een extraatje geven. Deze soorten uitbouwen bevatten van zichzelf namelijk nog niet veel glas.

Door een lichtkoepel toe te voegen komt er meer natuurlijk daglicht in de aanbouw terecht. Natuurlijk licht heeft als voordeel dat de ruimte groter doet ogen, hierdoor zal de aanbouw een open uiterlijk krijgen. Ook zorgt de lichtkoepel voor een extra ventilatie-punt, hierdoor kunnen vieze geurtjes gemakkelijker de weg naar buiten vinden.

Verschillen in lichtkoepels

Merkt u tijdens het ontwerp van uw aanbouw dat er wat natuurlijk licht mist? Dan zijn er genoeg opties op het gebied van lichtkoepels. Lichtkoepels zijn namelijk in allerlei verschillende maten beschikbaar, zo zijn ze al te bestellen in de maat 40 x 40 cm. Verder kunt u de materialen en de functies ook nog zelf bepalen, wilt u dat de lichtkoepel open kan of is een gesloten lichtkoepel ook al voldoende?

Is zo’n lichtkoepel toch wat te groot voor u maar wilt u toch wat extra licht? Dan kan u kiezen voor een lichttunnel, deze tunnel zal het licht weerkaatsen op de door u gekozen locatie. Dit geeft een gezellige en originele uitstraling aan uw aanbouw.

Gerelateerde producten

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV