Lichtkoepels VELUX & Lichtkoepels met gebogen glas

Items 1-32 van 42

Pagina
per pagina

VELUX Lichtkoepel

Lichtstroom is enorm belangrijk in een huis, vooral in garages of een aanbouw kan het hier soms aan ontbreken. Niet alleen is dit ongezellig, maar het kan ook heel slecht zijn .Weinig lichtinval betekent namelijk dat je vaker je lampen aan zult doen, wat meer elektriciteit vergt en er ook voor zorgt dat je gaat wennen aan het licht van kunstlicht. Dit is slecht voor de hersenen, maar daar zal ik in deze tekst niet op ingaan. De conclusie is echter dat het heel belangrijk is dat je goed nadenkt over manieren om zoveel mogelijk licht in je huis te laten vallen. Het is verstandig om hier al over na te denken voordat je gaat bouwen of verbouwen, maar ook als het daar al te laat voor is, zijn er nog genoeg manieren om dit toch voor elkaar te krijgen. Je kunt nog gebruik maken van een lichtkoepel.

Lichtkoepel met goede isolatie

Wanneer je denkt aan een lichtkoepel, zien mensen hun energierekening al stijgen. Zo’n koepel is toch heel efficiënt en zorgt er toch alleen maar voor dat een hoop energie gaat verliezen? Dat is is echter helemaal niet waar, want een goede lichtkoepel is er namelijk voor gemaakt om heel erg zuinig te zijn op jouw energie. Het is dan ook een geschikte tool om in te zetten voor de schepping van meer licht in je huis. In een goede lichtkoepel wordt enkel gebruik gemaakt van HR++ glas, wat hoog rendement glas is. Dit is een soort van dubbelglas dat gevuld is met een edelgas als argon of krypton. Dit zorgt er voor dat je ramen dubbel en dik zijn geïsoleerd.

Soorten glas in een lichtkoepel

Omdat je natuurlijk een lichtkoepel wilt die goed bij de rest van je huis past, kun je kiezen voor uit verscheidene soorten glas in de koepel. Zo kun je kiezen voor glashelder, waarbij je voor helder, doorzichtig glas gaat, of voor opaal melkglas, waarbij je gebruik maakt van glas dat niet doorzichtig is, maar enkel lichtdoorlatend. Mocht het nodig zijn is het ook mogelijk om bijvoorbeeld zonwering toe te voegen aan je lichtkoepel. Op die manier maak je maximaal gebruik van de mogelijkheden die een lichtkoepel te bieden heeft.

Soorten lichtkoepel

Velux heeft vaste lichtkoepels en ventilatie koepels, maar de VELUX gebogen lichtkoepel is wel het paradeplaatje onder de lichtkoepels.Niet aleen de schitterende look van de koepel maar ook de technische aspecten zijn zeer waardevol. Zo blijft er op een gebogen glaskoepel van Velux geen water liggen.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV