VELUX vlakglasraam elektrisch CVU

VELUX vlakglasraam type CVU is elektrisch bediend voor ventilatie en frisse lucht. Bediening gaat via de meegeleverde draadloze wandschakelaar KLI 310. Dit platdakraam is van de nieuwe generatie met de keuze voor HR++ dubbel of HR+++ triple glas. Compleet voor montage op plat dak met PVC dakopstand.

8 Items

per pagina

VELUX elektrisch vlakglasraam

Het VELUX elektrisch vlakglasraam is in kwaliteit en isolatie één van de beste keuzes. Dit heeft te maken met het feit dat het vlakke glasraam is uitgerust met HR++ veiligheidsglas en hij tevens is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hij is compleet met goed geïsoleerde PVC dakopstand voor montage op plat dak. De elektrische bediening zorgen voor een hoog gevoel van comfort en maken het gemakkelijk voor u. De draadloze wandschakelaar KLI 310 zit erbij voor bediening en werkt als een afstandsbediening. Uiteraard heeft hij ook een regensensor die ervoor zorgt dat het raam vanzelf sluit bij regenval. U kunt bij dit vlakglasraam elektrisch bediend kiezen voor HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas. Met het luxe en slanke design die bij elk interieur past is dit de beste keuze in vlakke glasramen. 

Elektrisch vlakglasraam op stroom

Het elektrische vlakglasraam van VELUX type CVU werkt op stroom. De motor is geïntegreerd in de opstand dus u ziet daar niks van. Bediening gaat via de meegeleverde draadloze wandschakelaar die werkt als een afstandsbediening (KLI 310). Het is ook mogelijk om te bedienen via een app met het VELUX ACTIVE of VELUX App Control systeem. Wilt u hier meer over weten? Stuur ons dan een e-mail.

Dubbel of triple veiligheidsglas?

Het VELUX vlakglasraam type CVU voor ventilatie elektrisch bediend leveren we naar keuze met HR++ dubbel glas of HR++ triple glas. Dit glas is gemaakt van veiligheidsglas en zal niet versplinteren bij een breuk. Als u voor dubbel glas kiest dan ligt de isolatiewaarde (U-waarde) op 0,75 W/m²K. Bij triple glas, ook wel drievoudig glas genoemd, zit dit zelfs op 0,60 W/m²K. Dankzij deze hoge waardes heeft u minder last van warmteverlies in de winter en zorgt hij juist voor het tegenhouden van warmte in de zomer. De geluidswerende waarde (Rw-waarde), die bepaalt hoe stil hij is, zit op 39 dB voor dubbel glas en zelfs 41 dB voor triple glas. Hij is erg stil waardoor u minder last heeft van geluid van buitenaf of het vallen van regen en hagel. 

Maten VELUX vlakglasraam elektrisch

De maat is de sparingmaat, de maat voor het gat in het dak. We leveren het VELUX vlakglasraam in 8 verschillende maten:

60x60, 80x80, 90x90, 100x100, 120x120, 60x90, 90x120 en 100x150 cm.

Raamdecoratie VELUX vlakglasraam

Voor dit VELUX vlakglasraam type CVU zijn er verschillende raamdecoratie opties. U kunt kiezen voor de MSU buitenzonwering op zonne-energie tegen zon en warmte tijdens de warme zomerdagen. Voor een slaapkamer waar u het donker wilt maken is er het DSU verduisterend rolgordijn op zonne-energie. Verder is de buitenzonwering of een verduisterend rolgordijn te combineren met ZIU insectenhor die met een simpel klik systeem werkt. 

VELUX CVU nieuwe generatie

De nieuwe VELUX generatie lichtkoepels en vlakglasramen hebben een bekroond glas-tot-rand ontwerp (Reddot Award 2021). Hierdoor geniet u dankzij dit slanke design van maximale lichtopbrengst. 

VELUX werkt met haar eigen product codes. Zo heeft dit vlakglasraam de codering ISU 2093, die staat voor het glastype vlak. CVU is de codering die VELUX geeft aan de elektrisch bediende dakopstand voor ventilatie. Dan is er nog de keuze voor 0020Q dubbel glas of 0025Q triple glas. 

Montage

Montage van dit vlakke glasraam elektrisch bediend kan in een platdak waarbij de dakhelling tussen de 2 en 15 graden ligt. Hij is compleet voor montage met sterk geïsoleerde PVC dakopstand. De montage handleiding zit erbij of is op voorhand op te vragen via onze e-mail.

VELUX garantie

U krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op uw VELUX vlakglasraam elektrisch bediend type CVU.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV