SKYLUX LICHTKOEPEL EXCELLENT

Lichtkoepel ACTIE! gratis verzending in Nederland

Excellent lichtkoepel type SK is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: losse lichtkoepellichtkoepel met dakopstandvlakke lichtkoepellichtkoepel ventilatie en lichtkoepel dakbetreding

U kunt elk product aanpassen naar wens. U kiest de maat, aantal schalen, materiaal (acrylaat of polycarbonaat) en helder of opaal. Bij de lichtkoepel met dakopstand, ventilatie of dakbetreding kiest u uw dakopstand.

  • Bij de Excellent lichtkoepel heeft schalen die 3 mm dik zijn
  • Onze ISO ++ dakopstand heeft een isolatie waarde van UuP waarde 0,89 ( W/m²K) geschikt voor nieuwbouw
  • De vlakke lichtkoepel betreft HR++ veiligheidsglas met een isolatie waarde Ug = 1,0 W/m²K geschikt voor nieuwbouw
  • De Excellent lichtkoepel heeft een bredere afdichtingsband dan de Basic lichtkoepel en een uniek anti-inbraak bevestigingssysteem

7 Items

per pagina

Excellent lichtkoepels uitvoeringen

Een lichtkoepel is er in vele soorten en maten, wij leggen u hieronder even kort uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. Bij www.lichtkoepeltje.nl kunt u lichtkoepels bestellen als complete set maar ook los. Wij hebben voor elke soort ruimte wel een oplossing, van carport tot badkamer en van aanbouw tot keuken. Ook voor een carport of veranda zijn er lichtkoepels voor scherpe prijzen. Onze lichtkoepels kunt u in helder of opaal nemen, u kunt niet door opaal heen kijken maar de lichtopbrengst is maar 7% minder. Een lichtkoepel met opaal is dus ideaal voor een badkamer of slaapkamer waar u zowel privacy als daglicht behoud. Onze lichtkoepels zijn er in verschillende lagen, u kunt enkelwandig, dubbelwandig, driewandig, vierwandig en zelfs vijfwandig kiezen. Afhankelijk van de isolatiewaarde die u wilt, kunt u hieruit een keuze maken. Verder kunt u ook nog kiezen voor een lichtkoepel in acrylaat of in polycarbonaat. Polycarbonaat is slagvast en tot wel 300 keer sterker dan glas, deze variant is bedoeld voor bosrijke omgevingen of wanneer er een boom in de buurt staat. Acrylaat is een standaard kunststof welke veel gebruikt word, deze is 25 keer sterker dan glas. 

Ook aan de isolatie van de opstanden is gedacht, wij hebben drie soorten opstanden. De PVC opstand, de H15 polyester opstand en de PVC ISO ++ polyester opstand. . De PVC opstand is ideaal voor een carport of andere onverwarmde ruimte, hij mag ook gebruikt worden voor een dubbelwandige lichtkoepel. Wij raden de H15 en PVC ISO ++ polyester dakopstand aan voor verwarmde ruimtes.

Wilt u een vochtige ruimte ventileren of van frisse lucht genieten in uw slaapkamer, dan kunt u een ventilatie lichtkoepel nemen. Als u een oude koepel wilt vervangen, hebben wij de losse lichtkoepel. Een lichtkoepel met dakopstand is een complete set en klaar voor montage. Wij kunnen u voor zeer goed geïsoleerde ruimtes ook een platdakraam met HR++ veiligheids glas aanbieden, deze set is compleet met dak opstand. Wilt u vanuit een ruimte naar het dak kunnen dan is daar een lichtkoepel dakbetreding voor, Deze kan makkelijk worden geopend en worden gesloten door de klink met gasdrukveren. Onze lichtkoepels hebben witte doppen welke anti-inbraak zijn, het bevestigingsmateriaal zit er altijd bij samen met een afdichtingsband.

Wilt u nog meer informatie over de soorten lichtkoepels? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina!

Excellent lichtkoepel maten

Onze lichtkoepel is in heel veel maten beschikbaar. De maten die op onze webshop staan zijn de dagmaten, deze maat wordt ook wel lichtmaat genoemd. De dagmaat is de maat waar het licht doorheen zal komen. We hebben ook nog een buitenmaat, dit is de maat van randje tot randje gemeten van de lichtkoepel. De buitenmaat is de dagmaat + zestien cm, dit is belangrijk om te weten wanneer u een lichtkoepel wilt vervangen. Op het moment dat u een lichtkoepel wilt vervangen meet u simpel de buitenmaat van uw oude koepel en trekt daar zestien cm vanaf, dan komt u op de juiste dagmaat. Wij hebben een ruime keuze in afmetingen!

Voor de opstanden geldt dagmaat + 20 cm = de sparing maat, behalve bij de H15 polyester dan is het dagmaat + 25 cm. Hieronder vindt u een afbeelding die de maten van een lichtkoepel of opstand uitlegt. 

Lichtkoepel Excellent Skylux maten

Wilt u nog meer uitleg over het vinden van de juiste maat? Op onze veelgestelde vragen pagina vindt u een youtube video met uitleg!

 

Excellent lichtkoepel technische info 

Enkelwandig helder en opaal 5.17

Dubbelwandig helder en opaal 2.90

Driewandig helder en opaal 1.70

Vierwandig helder en opaal 1.28

Vijfwandig helder en opaal 0,99  (geschikt voor nieuwbouw)

Excellent lichtkoepel montage

Wanneer u een lichtkoepel gaat vervangen is het belangrijk dat u de buitenmaat opmeet en daar zestien cm vanaf trekt. U komt achter de buitenmaat door te meten aan de buitenzijde van de lichtkoepel van randje tot randje. Waar de schroefgaten zitten is niet belangrijk omdat er een afdichtingsband tussen zit, er zal dus nooit sprake zijn van lekkage.  De oude lichtkoepel haalt u weg en de nieuwe plaatst u op de bestaande dakopstand, de oude gaatjes in de flens van de opstand vallen weg onder de nieuwe van de lichtkoepel. De nieuwe lichtkoepel leveren we met bevestigingsmateriaal en een afdichtingsband voor gemonteerd op de lichtkoepel. Bij de lichtkoepel zit altijd een handleiding om de nieuwe lichtkoepel op de juiste manier op uw opstand te plaatsen.

Onze opstanden zijn gemaakt om te monteren op een plat dak van EPDM of bitumen, een goede dakdekker weet deze op de juiste manier te plaatsen. Wij raden u aan om een opstand altijd door een goede vakman te laten plaatsen, onze eigen dakdekkers van Heuveling Dakbedekkingen B.V. kunnen dit voor u doen. Ons montage team monteert enkel en alleen in regio Arnhem en omstreken. U kunt een e-mail sturen naar info@heuveling-dakdekkers.nl voor meer informatie. 

Excellent lichtkoepel kwaliteit en garantie

Kwaliteit is voor ons een belangrijk factor. U wilt een ruimte van extra licht voorzien, maar ook een duurzame oplossing. Het is belangrijk om dan voor goede kwaliteit te kiezen, wij hebben voor elke soort ruimte een geschikte lichtkoepel. Wij bieden u onze scherpste prijzen en standaard 10 jaar fabrieksgarantie. Onze fabrikant uit België is al sinds 1965 toonaangevend in de lichtkoepel industrie. Wilt u een goede prijs voor een lichtkoepel met uitstekende kwaliteit, u bent bij www.lichtkoepeltje.nl aan het juiste adres. 

Contact en vragen www.lichtkoepeltje.nl

U kunt bij vragen eens een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina. Is uw vraag nog niet beantwoord? Om u het snelste te kunnen helpen, vragen wij u een e-mail te sturen met uw vraag of de live chat te gebruiken. Wilt u een levertijd opvragen? Hulp met het samenstellen van uw lichtkoepel? Heeft u een andere vraag? Wij antwoorden snel op de live chat of anders een e-mail, ook in de avonduren. Ons e-mail adres is verkoop@lichtkoepeltje.nl en onze live chat vindt u rechts onder in onze webshop. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV