SKYLUX LICHTKOEPEL EXCELLENT - GRATIS VERZENDING

Lichtkoepel ACTIE! gratis verzending

Excellent lichtkoepel Skylux is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: losse lichtkoepellichtkoepel met dakopstandvlakke lichtkoepellichtkoepel ventilatie en lichtkoepel dakbetreding

U kunt elk product aanpassen naar wens. U kiest de maat, aantal schalen, materiaal (acrylaat of polycarbonaat) en helder of opaal. Bij de lichtkoepel met dakopstand, ventilatie of dakbetreding kiest u uw dakopstand.

  • De Excellent lichtkoepel heeft schalen die 3 mm dik zijn
  • Onze ISO ++ dakopstand heeft een isolatiewaarde van UuP waarde 0,89 ( W/m²K) geschikt voor nieuwbouw
  • De vlakke lichtkoepel betreft HR++ veiligheidsglas met een isolatiewaarde Ug = 1,0 W/m²K geschikt voor nieuwbouw
  • De Excellent lichtkoepel heeft een bredere afdichtingsband dan de Basic lichtkoepel en een uniek anti-inbraak bevestigingssysteem

9 Items

per pagina

Skylux polycarbonaat koepel

Wij krijgen vaak de vraag wat het verschil is tussen een acrylaat en polycarbonaat lichtkoepel. Waar acrylaat tien keer sterker is dan glas, is polycarbonaat zelfs 250 keer sterker. Een polycarbonaat lichtkoepel is brandwerend, inbraakwerend en isolerend. Bent u op zoek naar een polycarbonaat lichtkoepel van Skylux? Dan bent u aan het juiste adres. In onze webshop vindt u Excellent polycarbonaat lichtkoepels in verschillende uitvoeringen: losse lichtkoepel, lichtkoepel met dakopstand, lichtkoepel met ventilatie en lichtkoepel met daktoetreding. Wilt u zelf uw Skylux lichtkoepel 100x100 samenstellen? Dat kan! Allereerst kiest u het materiaal voor uw lichtkoepel: acrylaat of polycarbonaat. Daarna kunt u kiezen voor enkel-, dubbel-, drie- of vierwandig kunststof glas in opale of glasheldere variant. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende dakopstanden. Op deze manier kunt u uw lichtkoepel helemaal aanpassen naar uw wensen. 

Skylux iWindow2 en iWindow3

Bij Lichtkoepeltje.nl vindt u ook de innovatie iWindow platdakramen van Skylux. U kunt kiezen uit twee uitvoeringen: iWindow2 en iWindow3. De iWindow2 beschikt over dubbelwandig glas en de iWindow3 over driewandig glas. Beide platdakramen hebben een hoge isolatiewaarde dankzij het PVC-raam en HR++ veiligheidsglas. Het verschil tussen de iWindow2 en iWindow3 zit in de energiebesparing ten opzichte van een dubbelwandige kunststof lichtkoepel. Met de iWindow2 bespaart u tot 63% energie en met de iWindow3 tot wel 81% energie. In onze webshop kunt u kiezen uit de vaste uitvoering of opengaande uitvoering. Bij Lichtkoepeltje.nl vindt u de beste prijs voor uw Skylux lichtkoepels en platdakramen.

Lichtkoepel ventilerend

Bent u op zoek naar een lichtkoepel die voor ventilatie zorgt? Dan bent u bij Lichtkoepeltje.nl aan het juiste adres! Onze Excellent lichtkoepels zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: lichtkoepel met ventilatie type SK en lichtkoepel met daktoetreding type SK. Wilt u een ventilerend platdakraam? Dan kunt u ook kiezen uit de Skylux iWindow2 of iWindow3 opengaande uitvoering. De Excellent lichtkoepel met ventilatie kan geopend worden tot ongeveer 15cm. Wilt u uw lichtkoepel verder kunnen openen? Dan kunt u beter kiezen voor de Excellent lichtkoepel met daktoetreding. Deze lichtkoepel kan haaks geopend worden tot 90°. Een voordeel van een lichtkoepel met daktoegang is dat u gemakkelijk bij het dak kunt komen. Voor elektrische bediening van uw lichtkoepel kiest u voor de iWindow2 of iWindow3. Deze Skylux platdakramen worden geleverd inclusief afstandsbediening. 

Lichtkoepel warmtewerend

Met de Skylux heatstop warmtewerende lichtkoepel heeft u tot 78% betere warmtewering ten opzichte van een normale lichtkoepel. Dankzij de heatstop laag op deze lichtkoepels heeft u veel minder last van de warmte. De lichtkoepels weerkaatsen 49% van de warmtestralen en zijn UV-bestendig. Een heatstop lichtkoepel is ideaal voor ruimtes waar het in de zomer erg warm wordt. Denk aan een overkapping, zolder, kantoorruimte enzovoort. Heatstop lichtkoepels zijn altijd opaal. Waar een glasheldere lichtkoepel bijna alle warmtestralen doorlaat, kan een opale lichtkoepel de warmte absorberen. Hier staat wel tegenover dat u niet door het raam heen kunt kijken. 

Lichtkoepel garantie

Of u nu kiest voor een losse lichtkoepel, lichtkoepel met dakopstand, warmtewerende lichtkoepel, lichtkoepel met ventilatie of lichtkoepel met daktoetreding, met onze SK lichtkoepels heeft u 10 jaar fabrieksgarantie!

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV