VELUX vlakglasraam vast met hoge isolatie waardes

7 Items

per pagina

VELUX platdakraam met HR++ glas

Het VELUX platdakraam met HR++ glas heeft een strak en slank design. Met goede isolatiewaardes is dit platdakraam geschikt voor verwarmde ruimtes zoals een woonkamer, badkamer of keuken. 

VELUX CFU dakopstand en ISU glasraam

De PVC dakopstand is uitstekend geïsoleerd, montage is mogelijk in een dak met een dakhelling van 2 tot 15 graden. De opstand is inbraakwerend en voldoet aan klasse 2 volgens EN 1627. Dit platdakraam heeft een politiekeurmerk, het ISU glas is gemaakt van veiligheidsglas type 2093.  

Isolatie VELUX vlakglasraam

U kunt kiezen voor 2-voudig (CFU 0020Q) of 3-voudig glas (CFU 0025Q). Met 2-voudig glas is de isolatiewaarde rond de 0,75 U-waarde, met 3-voudig glas zelfs rond de 0,60 U-waarde. De geluidsisolatie ligt met 2-voudig glas rond 39 dB en bij 3-voudig glas op 41 dB. Door deze goede isolatiewaardes is dit platdakraam stil en sterk geïsoleerd.

Raamdecoratie voor het VELUX vlakglasraam

Voor het VELUX vlakglasraam type CFU kunt u een verduistering gordijn nemen solar op zonne-energie DSU in de kleur wit. Ook kunt u de zon weren met de MSU buitenzonwering. Voor het weren van insecten in de zomer is er de ZIU insectenhor. Montage van deze producten gaat via het dak en is daarom het makkelijkste mee te bestellen wanneer u een nieuw vlakglasraam besteld. 

VELUX garantie

U heeft 10 jaar fabrieksgarantie op de VELUX vlakglasramen type CFU in combinatie met glasraam ISU.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV