Lichtkoepels Homelite superdeals

Lichtkoepel ACTIE! gratis verzending in Nederland

De Homelite lichtkoepel verkopen wij in de 20 meest verkochte maten en zijn er in enkelwandig, dubbelwandig, driewandig en compleet met PVC dakopstand. De Homelite lichtkoepel is er alleen in acrylaat. Voor een slagvaste lichtkoepel polycarbonaat kiest u de Excellent lichtkoepel of de Basic lichtkoepel slagvast en acrylaat.

Bent u op zoek naar een goed geisoleerde dakopstand? kies dan de ISO ++ dakopstand in de catogerie Excellent Lichtkoepel Excellent met hoge isolatie waarde.

6 Items

6 Items

Homelite Lichtkoepels voor de beste prijzen, onze superdeals in 2020

In de catogerie lichtkoepels superdeals hebben wij de meest lichtkoepels voor u samengesteld die veel verkocht worden en eenvoudig te selecteren zijn. De Excellent lichtkoepels met ISO ++ opstand worden speciaal voor ons gemaakt, de Basic lichtkoepels zijn van het merk Van Boven. De gootste verschillen zijn met name dat de excellent geleverd kan worden met een ISO ++ dakopstand die ook geschikt zijn voor nieuwbouw.

Lichtkoepels welke moet ik kiezen?

U kiest een enkelwandige lichtkoepel voor een onverwarmde ruimte en dubbelwandige lichtkoepels of meer lagen voor een betere isolatie, voor goed geisoleerde daken adviseren wij de excellent lichtkoepel met ISO ++ dakopstand. Voor de beste lichtkoepels adviseren wij de lichtkoepels van Fakro of platdakramen HR ++ van Intura.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending in Nederland

Geen bezorging waddeneilanden

Vlaams België € 65,-

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV