Lichtkoepels Homelite superdeals

Lichtkoepel ACTIE! gratis verzending in Nederland & België

De Homelite lichtkoepel verkopen wij in de 20 meest verkochte maten en zijn er in enkelwandig, dubbelwandig, driewandig en compleet met PVC dakopstand. De Homelite lichtkoepel is er alleen in acrylaat. Voor een slagvaste lichtkoepel polycarbonaat kiest u de Excellent lichtkoepel of de Basic lichtkoepel slagvast en acrylaat online kopen.

Bent u op zoek naar een goed geïsoleerde dakopstand? kies dan de ISO ++ dakopstand in de catogerie Excellent Lichtkoepel Excellent met hoge isolatie waarde.

5 Items

per pagina

Homelite Lichtkoepels voor de beste prijzen, onze superdeals in 2022

In deze catogerie lichtkoepels superdeals hebben wij de meest lichtkoepels voor u samengesteld die veel verkocht worden en eenvoudig te selecteren zijn. De Excellent lichtkoepels met ISO ++ opstand worden speciaal voor ons gemaakt. De Basic lichtkoepels zijn van het merk Van Boven. Het grootste verschil is met name dat de Excellent snel geleverd kan worden met een ISO ++ dakopstand die ook geschikt is voor nieuwbouw.

Lichtkoepels, welke moet ik kiezen?

U kiest een enkelwandige lichtkoepel voor een onverwarmde ruimte en een dubbelwandige of meer wandige lichtkoepel voor een betere isolatie. Voor goed geïsoleerde daken adviseren wij de Excellent lichtkoepel met ISO ++ dakopstand. Voor de beste lichtkoepels adviseren wij de lichtkoepels van Fakro of platdakramen HR ++ van Intura.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV