Fakro schuin platdakraam DMZ-A handmatig voor ventilatie

8 Items

per pagina

Daglicht, ventilatie en zonwering in één

Het schuine Fakro platdakraam DMZ-A is een multifunctioneel product. Dankzij het heldere HR++ veiligheidsglas geniet je van meer daglicht in je kamer. Hij is te openen voor ventilatie met handbediende spindel waarbij je met de bijgeleverde bedieningsstok hem kunt openen en sluiten (tot 30 cm). Perfect voor een vochtige ruimte zoals een badkamer of keuken maar ook ideaal voor de slaapkamer zodat je lekker kunt luchten. 

Dankzij de ingebouwde zonwering hoef jij je geen zorgen te maken over die warme zomerdagen. De elektrisch bediende screen zit al op het platdakraam gemonteerd en bedien je simpel met de bijgeleverde afstandsbediening (ZRH12). Ook een voeding is inbegrepen zodat je hem alleen nog maar hoeft aan te sluiten op een stroompunt. 

Maten Fakro DMZ-A

Het schuine Fakro platdakraam is verkrijgbaar in 8 verschillende maten. Deze maten zijn de sparingmaten oftewel de maten die het gat in het dak moet hebben voor montage.

De volgende maten zijn beschikbaar: 60x60, 60x90, 70x70, 80x80, 90x90, 90x120, 100x100 en 120x120 cm. 

Je kan dit platdakraam monteren op jouw platte dak van EPDM, bitumen of andere dakbedekking waarbij de helling van het dak tussen de 0 en 15 graden ligt.

Schuin platdakraam voor slaapruimtes

Kies voor het ARF/D verduisterend rolgordijn als je het platdakraam plaatst in een slaapkamer. Zo kan je de ruimte verduisterend waarbij de optie voor bediening er is in handmatig, elektrisch of op zonne-energie. 

Fakro garantie

Je krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op jouw schuine Fakro platdakraam DXZ-A.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV