Intura platdakraam elektrisch PGC A1

Intura elektrisch platdakraam voor ventilatie (24 cm te openen) inclusief afstandsbediening voor elektrisch bedienen. Uitgerust met HR++ glas met een isolatiewaarde van 1,30 W/m²K voor het complete platdakraam. Verkrijgbaar in 10 verschillende afmetingen compleet voor montage met PVC dakopstand.

18 Items

per pagina

Intura elektrisch platdakraam

Het elektrisch platdakraam PGC A1 van Intura kunt u tot 24 cm openen voor ventilatie. Er zit een afstandsbediening bij voor het bedienen, handig zodat u geen kracht hoeft te zetten of moeite hoeft te doen voor openen en sluiten ten opzichte van een handmatig bediende versie. De regensensor sluit het platdakraam vanzelf bij regenval waardoor water nooit naar binnen kan komen, ook als u zelf even weg bent. Hij is compleet voor montage met PVC dakopstand (20,65 cm hoog) dus u heeft niets extra nodig. Verder is hij onderhoudsarm dankzij de kunststof en zorgt het HR++ glas voor een mooie isolatiewaarde. Dit platdakraam raden wij aan voor verwarmde werkruimtes zoals een zolder, wasruimte of hobby kamer. 

Elektrische bediening op stroom

Het PGC A1 platdakraam elektrisch van Intura werkt op stroom (230V) en bedient u met de meegeleverde afstandsbediening. Hij kan geopend worden tot 24 cm voor ventilatie. De regensensor zit aan de buitenkant en zorgt ervoor dat het raam vanzelf sluit bij regenval. Handig als u bijvoorbeeld even in een andere kamer bent en het begint te regenen. Zo kunt u nooit vergeten het raam te sluiten en zal regenwater niet naar binnen kunnen komen.

Voordelen Intura platdakraam elektrisch

  • Elektrisch bedieningsgemak
  • Regensensor
  • Te openen tot 24 cm
  • Goede isolatie dankzij HR++ glas 
  • Compleet voor montage met PVC dakopstand
  • Onderhoudsarm
  • 10 afmetingen beschikbaar

Isolatie en geluidswerendheid PGC A1

De isolatiewaarde (U-waarde) van dit Intura elektrische platdakraam zit op 1,30 W/m²K. Het HR++ glas haalt hierbij een waarde van 1,00 W/m²K. Het dubbele glas is gevuld met argon gas en heeft een lage emissie coating. De buitenruit is gehard en de binnenruit gelamineerd. De geluidswerende waarde (Rw-waarde) zit op 34 dB.

Maten Intura platdakraam elektrisch

Het Intura platdakraam elektrisch leveren we in de volgende sparingmaten (de maat voor het gat in jouw dak):

60x60, 70x70, 80x80, 90x90, 100x100, 120x120, 60x90, 60x120, 90x120 en 100x150 cm.

Is er raamdecoratie voor dit platdakraam?

Intura heeft een verduisterende plissé beschikbaar welke tot 90% verduisterend is. Deze is er in handbediend of elektrisch. 

Montage

Montage is mogelijk op een plat dak bedekt met EPDM of bitumen waarbij de dakhelling tussen de 2 en 15 graden ligt. Het liefste vanaf 5 graden voor de beste en natuurlijke waterafloop. Hij is compleet voor montage, u heeft verder niets nodig. De handleiding zit erbij of kunt u op voorhand opvragen via onze e-mail.

Garantie

U krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op uw elektrisch Intura platdakraam type PGC A1. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV