VELUX insectenhor ZIU voor gebogen glaskoepel of platdakraam

9 Items

per pagina

VELUX ZIU insectenhor voor type CFU en CVU

De VELUX ZIU insectenhor is geschikt voor de nieuwe generatie gebogen glaskoepels of platdakramen met code CVU of CFU. De code kunt u controleren door op uw VELUX platdak systeem het typeplaatje te bekijken. Op andere codes of types past dit artikel niet. 

ZIU insectenhor VELUX

De VELUX insectenhor heeft een fijnmazig, transparant en 100% insectenwerend gaas. De zijgeleiding is wit van kleur en past bij de VELUX dakopstand van uw gebogen glaskoepel of platdakraam. 

Maten VELUX insectenhor

Wij leveren de insectenhor type ZIU voor de volgende types beginnend met CFU of CVU in de code: 060060, 090060 080080, 090090, 100100, 120120 of de 120090. Om de juiste code te achterhalen bekijkt u het typeplaatje van uw VELUX platdak systeem en vinkt u deze in het artikel aan.  

VELUX hor ZIU montage

De montage gaat simpel van binnenuit, het is een kwestie van erin klikken en klaar. U kunt hem daarom ook gemakkelijk verwijderen om bijvoorbeeld schoon te maken. 

Combineren met de ZIU

Omdat de ZIU insectenhor aan de binnenkant van uw VELUX gebogen glaskoepel of platdakraam type CFU of CVU zit kunt u hem combineren. Hierin is het mogelijk om óf de MSU buitenzonwering óf het DSU verduisterend rolgordijn erbij te nemen.

Garantie ZIU insectenhor

Als erkend officieel VELUX raamdecoratie dealer krijgt u standaard 3 jaar fabrieksgarantie op uw VELUX insectenhor type ZIU. Wij leveren enkel originele VELUX raamdecoratie producten. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV