Fakro dakbetreding platdakraam

4 Items

per pagina

Fakro dakbetreding platdakraam

Het Fakro platdakraam voor daktoetreding type DRF is hoge kwaliteit. Je geniet van natuurlijk daglicht waarbij je de optie hebt om je dak te betreden. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld onderhoud aan je dak of zonne-panelen. Ook kan je hem gebruiken als toegang voor je dakterras. Dankzij de antislipstrip op de rand is hij veilig en te gebruiken in geval van nood als vluchtroute. 

De gasdruk veren die ingebouwd zijn zorgen voor soepel openen en sluiten. Er zit een handgreep aan voor handmatig bedienen. Het openen kan tot 80 graden waarbij hij in deze positie zal blijven staan. 

Met de strakke afwerking van de PVC dakopstand is hij compleet voor montage en nette afwerking. Je kunt dit dakbetreding platdakraam inbouwen in een dak met bitumen of EPDM waarbij de dakhelling tussen de 2 en 15 graden ligt.

Super energie besparend platdakraam

Het DRF DU6 platdakraam met dakbetreding van Fakro is sterk geisoleerd dankzij het 3 voudige glas en meerkamer profiel PVC dakopstand. De isolatie waarde van het complete platdakraam ligt op (Uw) 0,74 W/m²K en voor het glas is dit zelfs (Ug) 0,5 W/m²K. Hierdoor is hij geschikt voor elke soort woon- en leefruimte. 

Maten Fakro platdakraam daktoetreding

Het Fakro platdakraam leveren wij in vier maten: 90x90, 90x120, 100x100 en 120x120 cm. De genoemde maat is hierbij de sparingmaat, de maat voor het gat in het dak.

Fakro garantie

Je krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op jouw Fakro DRF DU6 platdakraam met dakbetreding. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV