Fakro daktoetreding DRF tot 25% korting

4 Items

per pagina

Fakro dakbetreding platdakraam DRF DU6

Het Fakro platdakraam voor daktoetreding type DRF is hoge kwaliteit. Je geniet van natuurlijk daglicht waarbij je de optie hebt om je dak te betreden. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld onderhoud aan je dak of zonne-panelen. Ook kan je hem gebruiken als toegang voor je dakterras. Dankzij de antislipstrip op de rand is hij veilig en te gebruiken in geval van nood als vluchtroute. 

De gasdruk veren die ingebouwd zijn zorgen voor soepel openen en sluiten. Er zit een handgreep aan voor handmatig bedienen. Het openen kan tot 80 graden waarbij hij in deze positie zal blijven staan. 

Met de strakke afwerking van de PVC dakopstand is hij compleet voor montage en nette afwerking. Deze PVC dakopstand is gemaakt van duurzaam materiaal die bestand is tegen corrosie. De dakopstand absorbeert geen vocht waardoor deze ook uiterst geschikt is voor badkamers en keukens. Ook is hij nog eens extra stevig dankzij de veelcellige PVC profielen met stalen verstevigingselementen. Wel zo handig als je het dak wilt betreden natuurlijk!

Super energie besparend platdakraam

Het DRF DU6 platdakraam met dakbetreding van Fakro is sterk geisoleerd dankzij het 3 voudige glas en meerkamer profiel PVC dakopstand. De isolatie waarde van het complete platdakraam ligt op (Uw) 0,74 W/m²K en voor het glas is dit zelfs (Ug) 0,5 W/m²K. Hierdoor is hij geschikt voor elke soort woon- en leefruimte. 

De reden van deze uiterst sterke isolatie is het 3 voudige glas type DU6 zoals Fakro het noemt. Het glas is gemaakt met en geharde buitenruit en gelamineerde binnenruit met inbraakwerende klasse P2A. DU6 3-voudig glas is met argon gasvulling, glaspakket 6-18-4-18-44.2. Dit glastype betreft veiligheidsglas waardoor hij niet versplintert bij een breuk wat hem doorvalveilig maakt.

Maten Fakro platdakraam daktoetreding

Het Fakro platdakraam leveren wij in vier maten: 90x90, 90x120, 100x100 en 120x120 cm. De maten die aangegeven worden als maat A en B in onderstaande afbeelding zijn de min. en max. sparingmaten. De S en L maten betreffen de buitenmaat van de dakopstand welke 12 cm groter is dan de gekozen maat. De hoogte van het complete platdakraam, ongeacht de maat, is altijd 19,1 cm.

Fakro dakbetreding maten DRF

Andere handige maten zijn de maat voor de aftimmer sponning (binnenmaat afwerking pxq) en de dagmaat (effectieve lichtdoorlaat maat jxk). Een compleet overzicht van alle inbouwmaat kan je in onderstaand schema vinden voor de DRF DU6.

Inbouwmaten Fakro DRF dakbetreding

Montagevideo DRF dakbetreding

In onderstaande video zie je hoe je het DRF daktoetredingsraam moet monteren. Je kunt dit dakbetreding platdakraam inbouwen in een dak met bitumen of EPDM waarbij de dakhelling tussen de 2 en 15 graden ligt. In combinatie met een XRD/A dakopstand eronder kan het ook op een 0 graden dak gemonteerd worden.

Raamdocatie en zonwering voor DRF DU6

Het DRF DU6 platdakraam met dakbetreding is uit te breiden met verschillende raamdecoratie producten. Voor het blokkeren van licht is er het ARF/D verduisterend rolgordijn. Op de DRF DU6 versie kan de handmatig of de solar variant gebruikt worden. Tegen het weren van de zon en warmte kan je kiezen voor de AMZ/F, ook deze werkt op zonne-energie. 

Fakro garantie

Je krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op jouw Fakro DRF DU6 platdakraam met dakbetreding. Ook krijg je levenslang garantie op hagelschade op de ruiten.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV