Skylux lichtkoepel met HR++ glas

Items 1-32 van 52

Pagina
per pagina

Skylux lichtkoepel

Skylux bestaat al sinds 1954 waarbij de eerste lichtkoepels werden geproduceerd in 1971. Inmiddels zijn ze één van de grootste lichtkoepel leveranciers ter wereld. In al deze jaren is er enorm veel veranderd in de lichtkoepel markt en zien we veel verschuivingen. Zo nemen steeds meer klanten een HR++ lichtkoepel in plaats van een standaard lichtkoepel. Dit heeft vooral te maken met de hoge isolatiewaarde die deze hebben maar ook andere voordelen zoals geluidsreductie. 

Besparen op de energiekosten?

Het zorgen van een goed geïsoleerde lichtkoepel zorgt voor minder kou verlies in de winter terwijl warmte beter buiten blijft in de zomer. Hierdoor bespaart u ten opzichte van een standaard kunststof lichtkoepel aanzienlijk op de energiekosten. 

Waarom kiezen voor HR++ glas?

Als wij aan onze klanten vragen of ze in hun kozijnen in huis minder als HR++ glas zouden nemen is het antwoord 'nee' dus waarom wel voor een lichtkoepel? Om deze reden raden wij tegenwoordig HR++ glas aan. Vooral bij daken die vernieuwd zijn of opnieuw zijn geïsoleerd en bij nieuwbouwoningen is HR++ glas het minimale wat u wilt hebben om geen koudebrug te laten ontstaan of last te krijgen van condens. 

HR++ glas van Skylux

Lichtkoepels van Skylux met HR++ glas zijn uitgerust met HR++ veiligheidsbeglazing. Dit zorgt ervoor dat het glas niet versplintert als hij breekt. De binnenruit is gemaakt van gelaagd glas en de buitenruit van gehard glas. Tevens is hij doorval veilig wat een prettig gevoel geeft voor bijvoorbeeld gebruik op een dakterras of ander dak waar men wel eens het dak moet betreden. 

Assortiment Skylux HR++ koepels

Skylux heeft een breed assortiment aan maten HR++ lichtkoepels die snel leverbaar zijn. Staat de maat of een type die u zoekt er niet bij? Stuur ons gerust een e-mail voor een offerte.

Skymax CE rookkoepel

De Skymax CE rook- en warmteafvoer lichtkoepel is geschikt voor plaatsing in een trappenhuis of andere ruimte waar u veiligheid bij nood wilt vergroten. Deze lichtkoepel zorgt ervoor dat bij een meting van 70 graden hij opent zodat warmte en rook de ruimte kan verlaten. Ook is deze als dakbetreding te gebruiken voor evacuatie bij een noodgeval. Hij is CE gecertificeerd volgens EU-norm en daarmee veilig en gekeurd. De set is compleet met dakopstand, iDome (HR++ glasraam met lichtkoepel naar keuze), Skycom centrale en prioritaire schakelaar. Optioneel zijn er verschillende toebehoren mee te bestellen voor meer comfort, veiligheid en gemak.

Skylux iDome

De iDome is een complete set met HR++ veiligheidsglas glasraam, lichtkoepel die u naar wens kunt samenstellen en haakse dakopstand. Alle elementen zorgen voor een verhoogde isolatiewaarde, geluidsreductie, inbraakwerendheid en zijn doorvalveilig. Alle iDome lichtkoepels leveren we uit voorraad zodat we deze gegarandeerd snel bij u kunnen thuis bezorgen.

Skylux iDome elektrisch

Net als de vaste iDome is de set compleet met HR++ veiligheidsglas, dakopstand (haaks) en lichtkoepel naar wens samen te stellen. U kunt hem voor ventilatie 10 cm openen met de bijgeleverde afstandsbediening. De spindelmotor is uit het zicht ingebouwd en weggewerkt in de dakopstand. 

Skylux garantie

U krijgt 10 jaar fabrieksgarantie op uw Skylux HR++ lichtkoepel systeem.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV