Fakro verduisterend rolgordijn voor Fakro lichtkoepel en platdakraam

27 Items

per pagina

Fakro ARF/D verduisterend rolgordijn

Het Fakro verduisterende rolgordijn is geschikt voor de Fakro lichtkoepel en het platdakraam. Deze past niet op andere merken of types omdat hij precies op maat is. Aanpassen is niet mogelijk. Dankzij de reflecterende coating aan de achterzijde maakt de kleurkeuze niet uit voor de mate van verduistering. Hij is hierdoor volledig verduisterend en de perfecte keuze voor een slaapkamer. 

Voordelen Fakro ARF/D

Hieronder een overzicht van alle voordelen van dit verduisterende ARF/D gordijn voor Fakro lichtkoepels en platdakramen.

 • Complete verduistering dankzij de reflecterende coating
 • Reductie van overtollige warmte *
 • In elke gewenstie positie in de zijgeleiding te zetten
 • Verschillende types bediening
 • Veel kleurkeuze waardoor geschikt voor elk interieur
 • Minder warmteverlies in de winter
 • Bescherming tegen UV-straling
 • Privacy
 • Makkelijk schoon te maken
 • 2 jaar fabrieksgarantie

* Voor hoge temperaturen raden wij een buitenzonwering aan

Fakro rolgordijn maten

Het Fakro ARF/D rolgordijn leveren wij voor de volgende maten Fakro lichtkoepels en platdakramen: 60x60, 60x90, 70x70, 80x80, 90x90, 90x120, 100x100, 100x150, 120x120 en 140x140 cm. Deze passen precies in uw Fakro lichtkoepel of platdakraam en zijn niet geschikt voor andere merken, types of maten. 

Bediening 

Het Fakro ARF/D gordijn is er in drie soorten bediening. Het ARF/D handmatige rolgordijn bedient u met de hand of optioneel met de ZSD bedieningsstok. De ARF/D Z-wave is elektrisch bediend via stroom. Bij een vaste of handmatige lichtkoepel of platdakraam is er een voeding nodig voor de elektrische bediening. De ZZ60h werkt u weg achter bijvoorbeeld het dakbeschot. De ZZ60 kiest u als u hem wilt monteren in de meterkast. U kunt dit optioneel ook in het artikel aanvinken. Als laatste is er nog de ARF/D solar voor elektrische bediening met werking op zonne-energie. Hiermee gebruikt u dus geen stroom en kunt u wel genieten van elektrische bediening. Ook een voeding is dan eventueel niet nodig.

Bij de keuze voor elektrische bediening kunt u tevens optioneel aangeven hoe u het rolgordijn wilt bedienen waarbij verschillende opties mogelijk zijn:

 • ZRH12 afstandsbediening wit voor het bedienen van maximaal 84 elektrische producten verdeeld over 7 afzonderlijke groepen.
 • ZWL1 draadloze wandschakelaar met domoticamodule voor het bedienen van maximaal 1 product of 1 groep van maximaal 231 elektrische producten.
 • ZWR7 draadloze wandschakelaar werkt als het ware als een afstandsbediening voor bediening van maximaal 144 elektrische producten, verdeeld over 12 afzonderlijke groepen

Kleuren Fakro ARF/D

Er zijn 16 verschillende kleuren mogelijk voor de stof van het verduisterende rolgordijn. De zijgeleidingen zijn hierbij altijd zilverkleurig. De stof kleur voor het doek is verdeeld in twee prijsgroepen. Er vallen vijf kleuren in prijsgroep I en de overige 11 kleuren vallen in prijsgroep II. 

Fakro verduisterend rolgordijn solar kleuren

Montage

Er zit een montage handleiding bij welke op voorhand ook op te vragen is via de e-mail. Het rolgordijn is perfect op maat voor uw Fakro lichtkoepel of platdakraam.

Fakro garantie

U heeft standaard 2 jaar fabrieksgarantie op uw Fakro verduisterende solar rolgordijn voor Fakro lichtkoepel en platdakraam.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV