Platdakraam met triple (3 voudig) glas - super isolerend

Items 1-32 van 73

Pagina
per pagina

Waarom kiezen voor een platdakraam met triple glas?

Een platdakraam met 3 voudig glas oftewel triple glas is dé oplossing voor meer daglicht zonder dat je last krijgt van condens of een koudebrug. Dankzij de super isolerende eigenschappen is dit platdakraam in elke ruimte te monteren. Hij is uiteraard vochtbestendig en daarom ook geschikt voor bijvoorbeeld een badkamer of keuken. Het is mogelijk behalve en vaste uitvoering, hem in ventilerend handmatig of elektrisch te nemen zodat je ook nog frisse lucht naar binnen kan laten en de ruimte kan ventileren. De platdakramen zijn compleet voor montage met dakopstand, er is niets extra nodig. 

Super isolerend platdakraam

Als we kijken naar de isolatie waardes dan hebben we het over de U-waarde (W/m²K). Hierbij is de regel, hoe lager de waarde, hoe beter de isolatie. Die kan verschillen per uitvoering of merk en daarom kan je ze hier in dit handige overzicht vergelijken. De waardes hieronder betreffen de isolatie U-waarde van het gehele platdakraam.

VELUX vast CFU: 0,6 W/m²K
VELUX elektrisch CVU: 0,6 W/m²K
Fakro vast DXF: 0,7 W/m²K
Fakro handmatig DMF: 0,7 W/m²K
Fakro elektrisch DEF: 0,7 W/m²K
Intura vast PGX B1: 0,7 W/m²K

Inbraakwerende platdakramen

Ook aan de inbraakwerendheid is gedacht! Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk die vaststeld of het product inbraakveilig is. In het geval van de platdakramen die het keurmerk hebben gaat het om weerstandsklasse II, de minimale eis volgens het Nederlandse Bouwbesluit. 

Platdakramen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben inbraakwerend veiligheidsglas die niet zal versplinteren bij een breuk. Ze hebben verstevigde profielen die demontage voorkomt. Het hoogwaardige sluitwerk maakt het helemaal af. 

Vast, handmatig of elektrisch?

We verkopen de platdakramen in drie verschillende uitvoeringen. Vast, oftewel niet te openen. Handmatig te openen voor ventilatie of elektrisch te openen voor ventilatie. Met te openen voor ventilatie bedoelen we dat hij een stukje open kan om frisse lucht door te laten, helemaal openen voor het betreden van het dak bijvoorbeeld is daarbij niet mogelijk. 

Welke platdakramen met triple glas verkopen jullie?

Wij verkopen de merken VELUX, Fakro en Intura. Alle drie topmerken wat betreft de platdakramen markt. VELUX is wellicht wel de meest bekende, zeker als we in de dakramen markt kijken. Niet voor niets dat hun platdakramen van zo'n uitstekende kwaliteit zijn als de rest van hun assortiment. Fakro is net wat minder bekend maar doet zeker niet onder aan kwaliteit. Net als VELUX hebben ze veel opties met een brede keuze voor bijvoorbeeld raamdecoratie. Het Intura merk is het minst bekend al mag deze niet vergeten worden in het rijtje. Gespecialiseerd in vooral platdakramen behoren ze samen met VELUX en Fakro tot de top in de platdakramen markt.

Raamdecoratie voor platdakramen

Er zijn verschillende opties in raamdecoratie mogelijk. Dit is afhankelijk van het merk en daarom belangrijk om mee te nemen in uw keuze. 

VELUX heeft de optie voor een verduisterend rolgordijn (DSU), buitenzonwering (MSU) en voor de opengaande versies een insectenhor (ZIU). Het rolgordijn en de zonwering werken op zonne-energie, de insectenhor is handmatig door middel van een kliksysteem. 

Voor het Fakro platdakraam is het mogelijk een verduisterend rolgordijn (ARF/D) te nemen, handmatig, elektrisch of op zonne-energie. Handig voor een slaapkamer of andere kamer waar u licht wilt weren. Tegen de zon en warmte tijdens de warme zomerdagen bieden ze een buitenzonwering (AMZ/F) aan, deze is op zonne-energie.

Intura heeft een 90% verduisterende plissé beschikbaar in handmatig (MA-VD) of elektrisch (EL-VD) voor hun platdakramen. 

Montage platdakraam 3 voudig glas

De platdakramen kunnen worden gemonteerd in een plat dak met een dakhelling tussen de 2 en 15 graden. Hierbij zal de dakopstand worden ingewerkt met de dakbedekking, bijvoorbeeld EPDM of bitumen. De montage handleiding zal altijd worden meegeleverd of is op voorhand op te vragen via onze e-mail. 

Garantie platdakramen met triple glas

Op alle platdakramen met triple glas van zowel VELUX, Fakro en Intura krijg je standaard 10 jaar fabrieksgarantie. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV