Platdakraam vast van VELUX, Fakro of Intura

Items 1-32 van 98

  1. Gratis bezorgd
    Intura platdakraam met HR++ glas 60x60 cm, vlakke lichtkoepel met hoge isolatie waarde.
    Platdakraam Roto OnTop FF vaste uitvoering
    Vraag offerte aan
    Levertijd: 8 werkdagen
Pagina
per pagina

Platdakraam vast eigenschappen

Een platdakraam bestaat ongeacht welk merk je kiest altijd uit een volledige set met dakopstand welke compleet is voor montage op jouw platte dak. Deze dakopstand is gemaakt van PVC en hoog geisoleerd net als het platdakraam. Er is keuze voor verschillende soorten glas. Zo is er dubbel, triple en zelfs viervoudig glas beschikbaar. Het glas kan ook nog uitgerust zijn in veiligheidsglas of zonwerend glas. Jouw platdakraam is uit te breiden met diverse raamdecoratie zoals een verduistrend rolgordijn. Dit is perfect voor een slaapkamer zodat jij geniet van nachtlicht bij daglicht. Je kunt ook kiezen voor een zonwering om warmte te weren tijdens de hete zomerdagen. Al met al stel je jouw platdakraam vast helemaal naar wens samen. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de verschillende uitvoeringen en opties. 

VELUX platdakraam

Het VELUX platdakraam vast type CFU is beschikbaar in dubbel glas (0020) of triple glas (0025). Beide betreffen veiligheidsglas waarbij dubbel glas een isolatie waarde heeft van 0,75 W/m²K en triple glas 0,60 W/m²K. Ook heeft dit platdakraam het Politiekeurmerk Veilig Wonen en voldoet aan weerstandsklasse 2. Het VELUX platdakraam is er in 11 verschillende maten. Een voordeel van dit raam is dat er een insectenhor voor is die simpel met een kliksysteem werkt. Buitenom dat kan je ook nog kiezen voor een verduisterend rolgordijn of zonwering op zonne-energie.

Fakro DXG met HR++ veiligheidsglas

Het Fakro platdakraam type DXG is uigerust met HR++ veiligheidsglas. Dit glas versplintert niet bij een breuk. De isolatie waarde zit op 1,1 W/m²K voor het glas en op 0,92 W/m²K voor het complete platdakraam. De DXG is beschikbaar in 11 verschillende maten. Voor de slaapkamer is er een ARF/D verduisterend rolgordijn in handmatig, elektrisch op stroom of op zonne-energie. Wil je de zon of warmte weren dan kan dit met de AMZ/F buitenzonwering op zonne-energie.

Fakro DXF DU6 platdakraam triple glas

Het Fakro platdakraam DXF DU6 heeft triple veiligheidsglas en voldoet aan de eisen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (weerstandsklasse II). De isolatie waarde zit op 0,7 W/m²K en het glas zelfs op 0,5 W/m²K. Het DXF DU6 platdakraam is beschikbaar in 11 verschillende maten. Om warmte te weren kan je uitbreiden met de AMZ/F buitenzonwering solar en voor de slaapkamer kies je voor het ARF/D verduisterend rolgordijn.

Fakro DXF DU8 platdakraam 4-voudig glas

Het DXF DU8 platdakraam van Fakro heeft 4-voudig glas. Dit glas betreft veiligheidsglas met een hoge isolatie waarde van 0,40 W/m²K. Het platdakraam zelf zit op een isolatie waarde van 0,64 W/m²K en heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen (weerstandsklasse II). Er is keuze voor 11 verschillende maten. Je kunt hem uitbreiden met een ARF/D verduisterend rolgordijn of de AMZ/F solar buitenzonwering. 

Intura PGX A1 dubbel HR++ glas

Het PGX A1 Intura platdakraam heeft HR++ glas. Dit platdakraam heeft een isolatie waarde van 1,1 W/m²K. Hij is beschikbaar in 14 verschillende maten en uit te breiden met een 90% verduisterend plissé gordijn handmatig of elektrisch op stroom. 

Intura PGX A9 zonwerend HR++ glas

Het zonwerend platdakraam van Intura type PGX A9 heeft een zonwerend coating op het HR++ dubbel glas waardoor deze warmte beter kan tegenhouden. De isolatie waarde van dit platdakraam zit op 1,1 W/m²K. In vergelijking met normaal HR++ glas kan dit platdakraam tot wel 60% meer warmte tegenhouden. Ook is hij uit te breiden met een 90% verduisterend plissé gordijn handmatig of elektrisch op stroom.

Intura PGX B9 zonwerend triple glas

Het Intura PGX B9 platdakraam is uitgerust met HR+++ triple glas met zonwerende coating. De isolatie waarde (U-waarde) van dit platdakraam zit op 0,64 W/m²K en voor het glas zelfs op 0,5 W/m²K. Dankzij de zonwerende coating kan deze ten opzichte van normaal glas tot wel 60% warmte tegenhouden. Je kunt het platdakraam uitbreiden met een 90% verduisterende plisse gordijn elektrisch bediend of handmatig.

Montage platdakraam vast

Een platdakraam kan gemonteerd worden in een dakhelling die tussen de 2 en 15 graden is. Dit heeft te maken met de waterafloop. De exacte instructies voor inbouw kunnen per platdakraam verschillen en worden meegeleverd. Het is ook mogelijk deze op voorhand in te zien door deze op te vragen via onze e-mail.

Garantie vaste platdakramen

Zowel op het VELUX, Fakro als Intura platdakraam krijg je standaard 10 jaar fabrieksgarantie. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail [email protected]

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV