Platdakraam met 4 voudig glas voor energie besparing

3 Items

per pagina

Besparen op de energie kosten?

Wil jij genieten van daglicht en/of frisse lucht en tegelijk besparen op de energie kosten? Dan is het Fakro platdakraam met 4 voudig glas de perfecte oplossing. Dankzij de hoge isolatie waarde die dit platdakraam haalt zorg je ervoor dat kou in de winter niet kan ontsnappen en warmte in de zomer beter buiten blijft. Met de alsmaar stijgende energie prijzen is dit geen overbodige luxe. 

Isolatie energie besparend platdakraam

De isolatie waarde drukken we uit in een U-waarde (W/m²K) waarbij hoe lager de waarde, hoe beter de isolatie is. Het Fakro platdakraam haalt een isolatie waarde, van 0,64 W/m²K voor het gehele platdakraam en zelfs 0,4 W/m²K voor het glas. 

Deze isolatie waardes kunnen gehaald worden dankzij het 4 voudige glas welke ook nog eens erg stil is met een geluidswerendheid (Rw-waarde) van 33 dB. De sterk geisoleerd PVC dakopstand draagt hier ook aan mee. 

Fakro platdakraam 4 voudig glas uitvoering

Het Fakro platdakraam met 4 voudig, energie besparend glas, is er in drie uitvoeringen. De DXF is vast en kan niet geopend worden. De DMF is te openen voor ventilatie, handmatig bediend. De DEF is ook te openen voor ventilatie maar werkt elektrisch op stroom. Bij te openen voor ventilatie betreft het een klein stukje om frisse lucht naar binnen te laten, niet geheel te openen voor dakbetreding. 

Raamdecoratie

Er zijn verschillende opties voor raamdecoratie voor het vlakke dakraam van Fakro met 4 voudig glas. Voor verduistering is er de ARF/D, handmatig, elektrisch of solar op zonne-energie. Dit is erg handig voor een slaapkamer om lekker in het donker te kunnen slapen en geen last te hebben van licht. Voor de warmte zomerdagen raad Fakro de buitenzonwering AMZ/F aan. Deze zorgt voor een 8 keer effectievere zon en warmte wering dan een binnenzonwering. 

Fakro garantie

Je krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op jouw Fakro platdakraam met 4 voudig glas.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV