Fakro platdakraam DXG

Fakro type DXF - platdakraam vast (niet te openen) met HR ++ Veiligheidsglas

Dit platdakraam van Fakro leveren wij in 9 vaste maten en bezorgen wij gratis. Dit platdakraam voldoet aan alle isolatie eisen voor nieuwbouw en is tevens geschikt voor de renovatie markt.

12 Items

per pagina

Fakro platdakraam

Vraag om de beste prijs via de e-mail of chat! Wij bieden u altijd de beste prijs voor alle Fakro DXG producten.

Lichtkoepeltje.nl biedt alleen de allerbeste producten aan op het gebied van platdakramen en lichtkoepels en werkt met alleen de beste producten van de beste merken. Lichtkoepeltje.nl wil namelijk alleen de beste producten aanbieden. Mooi voorbeeld is het Fakro platdakraam, een platdakraam van topkwaliteit. Koopt u dit Fakro platdakraam bij Lichtkoepeltje.nl? Dan betekent dit dat u profiteert van een aantal voordelen. De altijd lage prijs is daar een van.

Fakro platdakraam: van de best denkbare kwaliteit

Fakro is een topmerk dat dus ook een platdakraam van de allerbeste kwaliteit biedt. In het aanbod van Lichtkoepeltje.nl vindt u de DXW Walkable uitvoering. Een platdakraam dat beschikt over een versterkte en krasvrije glasplaat en dat beschikt over een antislip structuur. Fakro platdakramen in de beloopbare variant gelden als de ideale platdakramen voor dakterrassen. De constructie van dit Fakro platdakraam kent namelijk een buitengewoon strakke afwerking en kan op eenvoudige wijze gelijk gelegd worden met bijvoorbeeld een houten terrasvloer. Op die manier krijgt u de beschikking over een mooi, strak dakterras waar u bovendien veilig overheen kunt lopen. Het platdakraam van Fakro zorgt daarnaast voor natuurlijke lichtinval in de ruimte die zich onder het terras bevindt.

De DXM Walkable

Het Fakro platdakraam in de DXW Walkable uitvoering is beschikbaar in de maten 60 bij 60 centimeter, 60 bij 90 centimeter, 70 bij 70 centimeter, 80 bij 80 centimeter, 90 bij 90 centimeter,100 bij 100 centimeter, 90 bij 120 centimeter en 120 bij 120 centimeter.

Fraai te combineren met een rolgordijn.
De dakopstand van de Fakro DXW Walkable is 15 centimeter hoog en is opgebouwd vanuit een PVC meerkamerprofiel. Montage van dit Fakro platdakraam in de DXW variant is prima mogelijk in een helling van tussen de nul en vijftien graden. Uiteraard wordt bij de DXW Walkable uitvoering een complete set voor het monteren van dit platdakraam meegeleverd. Voor de goede orde; dit Fakro platdakraam is er alleen in de glasheldere uitvoering en is prima te combineren met bijvoorbeeld een honeycombe plissé of met een al even fraai verduisterend rolgordijn. Het platdakraam is afgewerkt met een zwarte aluminium omlijsting van RAL 500. Uiteraard biedt het Fakro platdakraam uitstekende isolatie en dat maakt het geschikt voor iedere ruimte in uw huis.

Zelf waterdicht inwerken van het platdakraam

In het aanbod van Lichtkoepeltje.nl vindt u ook het Fakro EPDM manchet voor het alom bewierookte Fakro platdakraam, perfect voor de handige klusser om zelf voor een waterdichte inwerking van het solide platdakraam van Fakro te zorgen. De manchet wordt op maat geleverd en de meegeleverde en buitengewoon sterke Geoflix kit garandeert een sterke verbinding met de dakbedekking. Ook meegeleverd is multi-cleaner om de ondergrond perfect vetvrij te maken en zo gereed te maken voor het waterdicht inwerken van de manchet in het bestaande dakpakket. Behalve dit buitengewoon sterke en ook zeer fraaie platdakraam van Fakro, biedt Lichtkoepeltje.nl meer van dit toonaangevende merk. Met Fakro koopt u altijd de beste kwaliteit, ongeacht welk product u van dit merk aanschaft.

Showrooms in Arnhem en Groesbeek op afspraak! 

Het Fakro platdakraam kopen bij Lichtkoepeltje.nl is ondertussen voor zowel Nederland als Vlaanderen een vanzelfsprekendheid geworden. Kopen bij Lichtkoepeltje.nl biedt namelijk standaard een aantal grote voordelen. Zo kunt u de bestelde producten altijd gratis retour zenden binnen een termijn van veertien dagen (iets dat overigens vrijwel nooit voorkomt) en kunnen de producten eveneens afgehaald worden in de sfeervolle showrooms in Arnhem en Gorinchem. Lichtkoepeltje.nl bezorgt bestellingen vanaf 200 euro gratis in heel Nederland, anders wordt standaard 30 euro bezorgkosten berekend. Overigens worden ook de excellente lichtkoepels gratis thuisbezorgd.

Platdakramen altijd snel leverbaar

Lichtkoepeltje.nl hanteert altijd al de laagste prijzen maar in de webshop worden daarnaast zeer regelmatig acties ontketend en kortingen aangeboden, die de producten nog aantrekkelijker geprijsd maken. Lichtkoepeltje.nl biedt lichtkoepels, lichtkoepels excellent, lichtkoepels HR++, platdakramen, Solatube en Fakro zonwering en daarnaast aanverwante accessoires en hulpstukken. De specialist in lichtkoepels en dakramen voor heel Nederland en Vlaams België kan altijd uit voorraad leveren en dat betekent dat u al heel snel over de producten kunt beschikken. Daarbij garandeert Lichtkoepeltje.nl altijd de laagste prijzen, prijzen die u echt versteld doen staan. Omdat de specialist in lichtkoepels en platdakramen alleen het beste wil.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV