Platdakramen van Intura & Fakro

Items 1-32 van 195

Pagina
per pagina

Voordelige platdakramen van Fakro en Intura

Wilt u een platdakraam kopen? Lichtkoepeltje is dé platdakraam specialist van Nederland. Wij leveren voordelige platdakramen van de topmerken Fakro en Intura. Voor elk dak hebben wij een geschikt platdakraam in de aanbieding. Bij ons profiteert u altijd van een scherpe korting!

Platdakramen van topmerken in de aanbieding

Een platdakraam brengt meer licht en lucht in uw woonkamer, kantoor, keuken, hal, veranda of andere ruimte. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste uitvoering, een elektrisch te openen raam of een versie met geïntegreerde ledverlichting en schakelbaar glas: Lichtkoepeltje biedt u altijd de beste keuze voor de laagste prijs. Wij hebben platdakramen met HR++ glas in de aanbieding van de merken Fakro en Intura.

Hoge isolatie, natuurlijk zonlicht en een sterke geluidswering

De platdakramen van Fakro en Intura zijn met veel zorg geproduceerd. Deze ramen bieden het mooiste licht in uw woning of kantoor. Met een platdakraam van Fakro of Intura profiteert u van:

  • Veel natuurlijk zonlicht
  • Een hoge isolatie
  • Een perfecte geluidswering

Veel natuurlijk zonlicht

Een platdakraam zorgt voor veel natuurlijk licht in uw woonruimte. De platdakramen van Fakro en Intura zijn gemaakt van HR++ glas van een hoogwaardige kwaliteit en bieden dan ook voor een perfect uitzicht naar buiten.

Hoge isolatie

Een platdakraam van Fakro of Intura isoleert uw woning op een hoogwaardige manier. Hiermee bespaart u jaarlijks op uw energierekening en geniet u van een gezonder klimaat in huis.

Een perfecte geluidswering

Alle platdakramen van Fakro en Intura bevatten een unieke constructie en een perfecte beglazing. Deze combinatie zorgt voor een sterke en zeer unieke geluidswering.

Altijd een platdakraam dat bij u past

Bij Lichtkoepeltje zijn verschillende uitvoeringen van platdakramen verkrijgbaar. U vindt dus altijd een plat raam dat bij uw woonwens past. Zo heeft u onder meer de keuze uit een platdakraam met elektrische bediening, extra veiligheid, meer ventilatie of een energiebesparend raam.

Platdakraam in de aanbieding kopen?

Wilt u een platdakraam van Fakro of Intura in de aanbieding kopen? Selecteer een van de maten in het menu en kies vervolgens het platdakraam van uw keuze. Wij bezorgen uw nieuwe platdakraam door heel Nederland. Op onze Fakro en Intura platdakramen en lichtkoepels bieden wij een standaard garantie van 10 jaar. Meta title Platdakraam kopen? Vergelijk de actuele prijzen van topmerken. Meta description Op zoek naar een platdakraam? Vergelijk de actuele prijzen van Fakro en Intura platdakramen en koop het beste platdakraam met een scherpe korting.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV