Lichtkoepel inbraakwerend met politiekeurmerk en veiligheidsglas

Items 1-32 van 40

Pagina
per pagina

Lichtkoepel met politiekeurmerk

Al onze lichtkoepels worden geleverd met inbraakwerend bevestigingmateriaal. Wat deze HR++ systemen uniek maakt is hun veiligheidsglas en politiekeurmerk ten opzichte van de 'standaard' kunststof lichtkoepels. Om het politiekeurmerk Veilig Wonen te krijgen moet het product aan strenge voorwaardes voldoen wat betreft hang- en sluitwerk. Een lichtkoepel met het politiekeurmerk zorgt voor een verhoogde inbraakwerendheid van wel 80%.

Inbraakwerende lichtkoepel van VELUX of Fakro

In kunststof lichtkoepels verkopen wij twee merken die voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen en tevens minimaal zijn uitgerust met HR++ veiligheidsglas. Beide merken, VELUX en Fakro voldoen aan deze eisen en bieden een zeer hoge kwaliteit.

Isolatie inbraakwerende lichtkoepel

De VELUX lichtkoepel heeft een hogere isolatie waarde ten opzichte van de Fakro lichtkoepel. VELUX zit op 0,72 W/m²K en Fakro op 1,2 W/m²K voor de volledige set. Vooralsnog zijn beide geschikt voor een verwarmde woonruimte. We raden de VELUX aan bij kamers waar de isolatiewaarde hoger ligt zoals een woonkamer, slaapkamer of badkamer. 

Vaste of ventilerende inbraakwerende lichtkoepel

VELUX lichtkoepels inbraakwerend zijn er in vast, niet te openen of elektrisch voor ventilatie. Bij elektrisch bedien je met de bijgeleverde draadloze wandschakelaar of kies je voor bediening met een bedieningstablet of app via de telefoon. De Fakro inbraakwerende lichtkoepels zijn er in vast, niet te openen of in handmatig ventilerend met bijgeleverde bedieningsstok.

Maat lichtkoepel inbraakwerend

De inbraakwerende lichtkoepels hebben een rechte (haakse) PVC dakopstand. De genoemde maat is sparingmaat, de maat voor het gat in het dak. De inbraakwerende lichtkoepels zijn er in 11 verschillende inbouwmaten: 60x60, 70x70, 80x80, 90x90, 100x100, 120x120, 140x140, 60x90, 90x120, 100x150 en 120x220. De beschikbare maten kunnen merk afhankelijk zijn. Aan de bovenkant van deze pagina, aan de linkerzijde kan je de gewenste maat aanvinken.

Raamdecoratie voor inbraakwerende lichtkoepels

VELUX heeft een buitenzonwering tegen de zon en warmte type MSG op zonne-energie. Voor het reguleren van licht is er een elektrisch lichtdoorlatend plissé gordijn type FMG. Ook voor verduisteren zijn er opties in elektrisch op stroom type FMK of op zonne-energie type FSK. Fakro heeft een elektrische buitenzonwering voor de warme zomerdagen of een verduisterend rolgordijn handmatig, elektrisch of op zonne-energie.

Garantie inbraakwerende lichtkoepels

Op beide merken krijg je 10 jaar fabrieksgarantie op de inbraakwerende lichtkoepels met HR++ veiligheidsglas en politiekeurmerk. Onder deze vallen types CFP en CVP lichtkoepels van VELUX en de DXC en DMC lichtkoepels van Fakro.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV