Lichtkoepels 130x130 cm - alle maten en prijzen op een rij

Lichtkoepels 130x130 cm in verschillende soorten en prijzen beschikbaar, de prijs is afhankelijk van de maat en uitvoering van uw lichtkoepel. Voor nieuwbouw adviseren wij altijd meerdere schalen te kiezen, een platdakraam of lichtkoepel met HR ++ glas.

2 Items

per pagina

Lichtkoepel met HR++ glas van Fakro of VELUX

Een Fakro of VELUX lichtkoepel met HR++ glasplaat is ideaal voor goed geïsoleerde kamers.

Fakro lichtkoepel met HR++ glas

De Fakro lichtkoepel is er in vaste uitvoering, ventilerend, elektrisch of als dakbetreding. De vaste uitvoering is de lichtkoepel van Fakro type DXC. De ventilerende uitvoering heet DMC, deze variant is er ook elektrisch en heet DEC. Als u het dak wilt betreden voor bijvoorbeeld een dakterras dan kunt u de DRC nemen. Het HR++ glas is inbraakwerend glas en heeft een politiekeurmerk. De Fakro lichtkoepel kunt u naar keuze in glashelder of opaal glas nemen. De isolatiewaarde van de gehele koepel is 1,2 W/m2K en daarom ook geschikt voor nieuwbouwwoningen. De lichtkoepel set is inclusief dakopstand geïsoleerd van PVC met meerkamerprofiel wit. Fakro biedt voor de doe-het-zelf klusser ook een EPDM manchet aan welke u zonder branden kunt gebruiken om de lichtkoepel te plaatsen. U kunt voor de Fakro lichtkoepel een buitenzonwering of verduisterend rolgordijn kopen.

VELUX lichtkoepel met HR++ glas

De VELUX lichtkoepel verkopen wij in vaste uitvoering, andere uitvoeringen zijn op aanvraag ook mogelijk! De VELUX vaste uitvoering betreft de lichtkoepel ISD en de dakopstand CFP. De VELUX lichtkoepel kunt u naar keuze in glashelder of opaal glas nemen. Deze set is nog beter geïsoleerd met een isolatiewaarde van W/2mK is 0,72. Voor goed geïsoleerde ruimtes raden wij zeker de VELUX lichtkoepel aan met HR++ glas. De set heeft een CFP daksopstand van PVC van 15 cm hoog en is goed geïsoleerd net als het raamwerk. Voor de VELUX lichtkoepel is er een buitenzonwering MSG, plissé gordijn FMG of verduisterend plissé FMK.

Lichtkoepel met HR++ glas maten

De lichtkoepels die wij verkopen zijn er in de volgende maten: 60x60 cm, 70x70 cm, 80x80 cm, 90x90 cm, 100x100 cm, 120x120 cm, 140x140 cm 150x150 cm, 60x90 cm, 90x120 cm, 100x150 cm en 120x220 cm. De daksparing is gelijk aan de dagmaat. Dus als u een gat in uw dak heeft van 100x100 cm kunt u de VELUX of Fakro lichtkoepel met HR++ glas nemen van 100x100 cm dagmaat.

Lichtkoepeltje.nl service

Heeft u na deze uitleg nog meer vragen? Lichtkoepeltje.nl staat voor u klaar! U kunt een e-mail sturen of onze live chat op de webshop gebruiken. Ons e-mail adres is [email protected] en onze live chat vindt u rechts onderin uw scherm. Wij beantwoorden snel ook in de avonduren en weekenden!

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail [email protected]

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV