Goedkope lichtkoepel online kopen voor de beste prijzen!

Lichtkoepel ACTIE!

Gratis verzending van alle lichtkoepels in nederland.

De basic lichtkoepel 1,2,3, of 4 wandig is uitgevoerd met een anti-inbraaksysteem en leverbaar met diverse dakopstanden van pvc of polyester. Bent u op zoek naar een bolvormige lichtkoepel voor nieuwbouw dan kiest u de lichtkoepel excellent met een ISO ++ dakopstand.

Lichtkoepel soorten en uitvoeringen

Alle lichtkoepels zijn voorzien van een polycarbonaat inbraakvertragende dop met schroefdop. De losse lichtkoepel en de complete lichtkoepel leveren wij met afdichtingsband voorgemonteerd op de lichtkoepel.

Wilt u een complete lichtkoepel met dakopstand dan kunt u deze zelf naar wens samenstellen.

U kiest zelf het type lichtkoepel met pvc of polyester dakopstand. De Lichtkoepel ventilerend en lichtkoepel dakbetreding leveren wij volledig voorgemonteerd op de dakopstand. Heeft u nieuwbouw en gaat u voor een betere isolatie waarde, bijvoorbeeld met HR ++ glas, dan kunt u een keuze maken uit onze HR ++ lichtkoepel of platdakramen van Intura of Fakro.

Op alle lichtkoepels heeft u standaard 10 jaar garantie!

Waarom een lichtkoepel?

Daglicht heeft enorm veel invloed op onze gezondheid, van daglicht krijgen we tevens een goed humeur. 15 tot 30 minuten onbeschermd daglicht op de huid geeft ons al voldoende vitamine D voor de hele dag. Maar in elk verblijf in huis of kantoor is een lichtkoepel of platdakraam voor natuurlijk daglicht gewenst. Zo kunt u kiezen voor daglicht met of zonder ventilatie en daglicht via een lichtkoepel of een platdakraam met HR++ glas.

Lichtkoepels kopen? Wij zijn dé lichtkoepel specialist

Wilt u graag een goedkope lichtkoepel kopen? Lichtkoepeltje is dé lichtkoepel specialist van Nederland. Wij leveren in de aanbieding van topmerken. Voor elk dak hebben wij wel een geschikte dakkoepel te koop. Bij ons profiteert u altijd van een fijne korting met de laagste prijsgarantie! Met een dakkoepel maakt u uw woning helemaal af. U kunt de lichtkoepel plaatsen op een plat dak in uw woning, maar ook op uw terrasoverkapping. Het grote voordeel is dat er daglicht uw woning binnen komt wat weer goed is voor uw gezondheid. Wacht dus niet langer en kijk bij ons online naar de mogelijkheden!

Geniet van meer licht door een lichtkoepel

Een dakkoepel geeft meer licht in uw woning en dit is ook goed voor het woningklimaat. Natuurlijk kunt u ook een extra raam in uw woning plaatsen, maar door een lichtkoepel op uw dak komt tot 50% meer daglicht binnen dan door een raam. Daarnaast biedt de koepel ook nog eens verkoeling in de zomer als u een van de ventilerende uitvoeringen koopt. Er zijn dus genoeg redenen om een lichtkoepel te kopen en te monteren op uw dak/terras.

Lichtkoepels in de aanbieding

Lichtkoepeltje heeft verschillende lichtkoepels in de aanbieding voor elk interieur. Zo heeft u onder meer de keuze uit een ronde, vierkante en rechthoekige koepels voor een plat dak. Ook kunt u bij ons lichtkoepels kopen met energiebesparend veiligheidsglas of koepels die je kunt openen. Alles is dus mogelijk. Wilt u een lichtkoepel kopen bij ons in de aanbieding? Selecteer uw wensen dan in het menu aan de linkerzijde van deze handige pagina. Kies vervolgens de dakkoepel van uw keuze. U krijgt uw nieuwe lichtkoepel binnen enkele werkdagen thuisbezorgd. Op alle lichtkoepels bieden wij een standaard garantie van 10 jaar.

Goedkope lichtkoepels online aanschaffen

De prijs van een lichtkoepel hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden onze lichtkoepels aan tegen betaalbare prijzen. U vindt hier dus altijd een dakkoepel voor een fijne prijs. Bovendien is een koepel op uw dak energiezuinig indien u de HR-variant koopt. U heeft uw investering dus snel weer terugverdient.

Lichtkoepel kopen met dakopstand?

Wilt u een complete lichtkoepel kopen met dakopstand? Dan kunt u deze zelf naar wens samenstellen. U kunt kiezen uit een dakkoepel met pvc of polyester dakopstand. Wij leveren de ventilerende lichtkoepel en de lichtkoepel met dakbetreding volledig voor gemonteerd op de dakopstand.

Duurzame lichtkoepel kopen?

Bent u op zoek naar een duurzame lichtkoepel voor uw nieuwbouwwoning? Kies dan voor een dakkoepel met HR++ glas. U heeft bij ons de keuze uit HR++ lichtkoepels tegen voordelige prijzen of platdakramen van de merken Fakro en Intura. Alle lichtkoepels beschikken over een inbraak vertragende schroefdop van polycarbonaat. Lichtkoepeltje levert de lichtkoepels met afdichtingsband, voor gemonteerd op de lichtkoepel. Wees er dus snel bij want bij Lichtkoepeltje zijn deze modellen zeer in trek.

Lichtkoepel opmeten

Meest belangrijke punt bij het vervangen van uw lichtkoepel is het opmeten van uw lichtkoepel. Om uw lichtkoepel te vervangen is de dagmaat en buitenmaat van uw lichtkoepel belangrijk. Om u goed te helpen hebben wij een deze handige pagina waarbij het inmeten van uw lichtkoepel goed uitgelegd wordt.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending in Nederland

Geen bezorging waddeneilanden

Vlaams België € 30,-

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV