Lichtkoepels 140x140 cm - alle maten en prijzen op een rij

Lichtkoepels 140x140 cm in verschillende soorten en prijzen beschikbaar, de prijs is afhankelijk van de maat en uitvoering van uw lichtkoepel. Voor nieuwbouw adviseren wij altijd meerdere schalen te kiezen, een platdakraam of lichtkoepel met HR ++ glas.

Platdakraam met HR++ glas van Fakro, Intura of Skylux

Platdakramen zijn erg in populairteit aan het stijgen. Dit komt door het strakke design en de goede isolatiewaarde. Een platdakraam is compleet met dakopstand voor plat dak, geen toebehoren nodig.

Platdakraam Fakro

Het Fakro platdakraam is er in vaste uitvoering, ventilerend, elektrisch en beloopbaar. Het Fakro platdakraam DXG is de vaste uitvoering met een isolatiewaarde van 0,94 W/m2K. Het Fakro platdakraam DMG is de ventilerende uitvoering met een isolatiewaarde van 1,1 W/m2K. Het Fakro platdakraam DEG is de elektrisch ventilerende uitvoering, deze heeft ook weer een isolatiewaarde van 1,1 W/m2K. De DEG word geleverd inclusief ingebouwde kettingmotor, voeding, afstandsbediening en regenmelder. Alle genoemde platdakramen hebben P2 veiligheidsglas tegen inbraak. Fakro heeft voor een dakterras ook het beloopbare platdakraam DXW met antislip coating, dit dakraam heeft de perfecte isolatiewaarde van 0,7 W/m2K. Alle platdakramen van Fakro zijn overigens geschikt voor nieuwbouw in combinatie met hun 15 cm meerkamerprofiel opstand. Alle platdakramen van Fakro zijn te combineren met een buitenzonwering of verduisterend rolgordijn van Fakro voor platdakraam producten. Fakro bied ook nog een EPDM manchet aan voor de doe-het-zelf klusser, hiermee kunt u zelf het platdakraam inbouwen zonder branden of professionele hulp.

Platdakraam Intura

Het Intura platdakraam is er in vaste uitvoering, elektrisch en beloopbaar. Tevens heeft Intura een platdakraam met LED verlichting en een platdakraam waarbij u kunt wisselen in opaal of helder zicht. Het Intura platdakraam PGX is de vaste uitvoering met een isolatiewaarde van 1,1 W/m2K. Het Intura platdakraam PGC is de elektrische uitvoering met een isolatiewaarde van 1,3 W/m2K. Voor een dakterras kunt u het Intura platdakraam PGX A5 nemen, deze is beloopbaar met antislip coating. Het Intura platdakraam PGX A1 is met LED verlichting met verder dezelfde eigenschappen als de normale vaste PGX. Het Intura platdakraam PGX A4 heeft de mogelijkheid om met een schakelaar te wisselen van helder naar opaal, ideaal voor bijvoorbeeld een badkamer. Ook dit platdakraam heeft de isolatiewaarde van 1,1 W/m2K geschikt voor nieuwbouw. 

Platdakraam Skylux

Bij het Skylux platdakraam type Excellent kunt u zelf de uitvoering kiezen van de wanden. Het glas is HR++ veiligheidsglas en zelf samen te stellen. Hij is er in tweewandig met isolatiewaarde 1,0 W/m2K of driewandig met isolatiewaarde 0,5 W/m2K. Bij deze uitvoering kunt u tevens kiezen of u een schuine of rechte opstand wilt. De schuine opstand heeft een isolatiewaarde van 0,89 W/m2K en de rechte opstand van 0,61 W/m2K. Hoe dan ook, het platdakraam type Excellent is geschikt voor nieuwbouwwoningen en goed geïsoleerde ruimtes. 

Platdakraam maten

De maten van de platdakramen zijn er in verschillende uitvoering, afhankelijk van het soort platdakraam dat u kiest zijn dit de maten: 60x60 cm, 70x70 cm, 80x80 cm, 90x90 cm, 100x100 cm, 120x120 cm, 140x140 cm, 60x90 cm, 60x120 cm, 90x120 cm, 100x150 cm of 120x220 cm. Bij de platdakramen is de sparing gelijk aan de dagmaat (behalve bij type Excellent waar u kunt kiezen uit een schuine of rechte opstand welke de sparing bepaald). 

Platdakraam montage

Het monteren van een platdakraam raden wij aan om door een professional te laten doen voor de perfect inbouw en afwerking. Er zit een handleiding in de doos bij levering van een platdakraam mocht u toch liever zelf aan de gang gaan. Het is belangrijk bij het platdakraam dat u rekening houdt dat de helling van het dak minimaal 2 graden en maximaal 15 graden dient te zijn of worden. Dit heeft te maken met de afwatering. Omdat het een platdakraam is moet u deze helling aanhouden. Wanneer u een platdakraam aanschaft is deze helemaal compleet voor montage, u kunt dus niets vergeten en koopt bij ons een complete set voor plat dak. Als u een platdakraam wilt laten monteren in regio Arnhem en omstreken dan kunt u informatie opvragen via [email protected] 

Platdakraam kwaliteit en garantie

Bent u op zoek naar een product met hoge kwaliteit, een duurzame oplossing met 10 jaar garantie? Dan is een platdakraam een goede keuze! Wij bij Lichtkoepeltje.nl vinden kwaliteit erg belangrijk en zien het platdakraam als een van de beste producten voor het platte dak tot nu toe. 

Contact en vragen www.lichtkoepeltje.nl

Is uw vraag nog niet beantwoord? Om u het snelste te kunnen helpen, vragen wij u een e-mail te sturen met uw vraag of de live chat te gebruiken. Wilt u een levertijd opvragen? Hulp met het kiezen van uw platdakraam? Heeft u een andere vraag? Wij antwoorden snel op de live chat of anders via e-mail, ook in de avonduren. Ons e-mail adres is [email protected] en onze live chat vindt u rechts onderin onze webshop. Welkom bij www.lichtkoepeltje.nl de specialist in plat dak producten.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

LICHTKOEPEL ACTIE!

Gratis verzending Nederland

Gratis verzending België

Geen bezorging waddeneilanden

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail [email protected]

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV