Goedkope lichtkoepel online kopen - Lichtkoepels met 10 jaar garantie

Op dit moment hebben wij een mooie lichtkoepel actie op alle excellent lichtkoepels, deze bezorgen wij gratis. De basic lichtkoepel 1,2,3, of 4 wandig is uitgevoerd met een anti-inbraaksysteem en leverbaar met diverse dakopstanden van pvc of polyester. Bent u op zoek naar een bolvormige lichtkoepel voor nieuwbouw dan kiest u de lichtkoepel excellent met een ISO ++ dakopstand.

 • Alle lichtkoepels zijn voorzien van een polycarbonaat inbraakvertragende dop met schroefdop.
 • De losse lichtkoepel en de complete lichtkoepel leveren wij met afdichtingsband voorgemonteerd op de lichtkoepel.
 • Wilt u een complete lichtkoepel met dakopstand dan kunt u deze zelf naar wens samenstellen.
 • U kiest zelf het type lichtkoepel met pvc of polyester dakopstand. De Lichtkoepel ventilerend en lichtkoepel dakbetreding leveren wij volledig voorgemonteerd op de dakopstand.
 • Heeft u nieuwbouw en gaat u voor een betere isolatie waarde, bijvoorbeeld met HR ++ glas, dan kunt u een keuze maken uit onze HR ++ lichtkoepel of platdakramen van Intura of Fakro.
 • Op alle lichtkoepels heeft u standaard 10 jaar garantie!

2 Items

per pagina
 1. Lichtkoepel rond diameter 130 cm
  Ronde lichtkoepel met dakopstand dagmaat 130 cm

  Van € 473,66 incl btw

  Tot € 874,98 incl btw

  Levertijd: 10 werkdagen
 2. Lichtkoepel rond diameter 180 cm
  Ronde lichtkoepel met dakopstand dagmaat 180 cm

  Van € 829,33 incl btw

  Tot € 1.562,93 incl btw

  Levertijd: 10 werkdagen

2 Items

per pagina

Lichtkoepels kopen? Wij zijn dé lichtkoepel specialist

Wilt u graag een lichtkoepel kopen? Lichtkoepeltje is dé lichtkoepel specialist van Nederland. Wij leveren lichtkoepels in de aanbieding van topmerken. Voor elk dak hebben wij wel een geschikte dakkoepel te koop. Bij ons profiteert u altijd van fijne korting met de laagste prijsgarantie! Met een dakkoepel maakt u uw woning helemaal af. U kunt de lichtkoepel plaatsen op een plat dak in uw woning, maar ook op uw terrasoverkapping. Het grote voordeel is dat er dan daglicht uw woning binnen komt wat weer goed is voor uw gezondheid.

Geniet van meer licht

Een dakkoepel geeft meer licht aan uw woning en dit is ook goed voor het woningklimaat. Natuurlijk kunt u ook een extra raam in uw woning plaatsen, maar door een lichtkoepel op uw dak komt tot 50% meer daglicht binnen dan een raam. Daarnaast biedt de koepel ook nog eens verkoeling in de zomer als u deze in ventilerende uitvoering koopt. Er zijn dus genoeg redenen om een lichtkoepel te kopen en te monteren op uw dak.

Lichtkoepels in de aanbieding

Lichtkoepeltje heeft verschillende lichtkoepels in de aanbieding voor elk interieur. Zo heeft u onder meer de keuze uit een ronde, vierkante en rechthoekige koepels voor het plat dak. Ook kunt u bij ons lichtkoepels kopen met energiebesparend veiligheidsglas of koepels die je kunt openen. Alles is dus mogelijk. Wilt u een lichtkoepel kopen bij ons in de aanbieding? Selecteer uw wensen dan in het menu aan de linkerzijde van deze pagina. Kies vervolgens de dakkoepel van uw keuze. U krijgt uw nieuwe lichtkoepel binnen enkele werkdagen thuisbezorgd. Op alle lichtkoepels bieden wij een standaard garantie van 10 jaar.

Betaalbare prijs lichtkoepels

De prijs van een lichtkoepel hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden onze lichtkoepels aan tegen betaalbare prijzen. U vindt hier dus altijd een dakkoepel voor een fijne prijs. Bovendien is een koepel op uw dak energiezuinig indien u de HR variant koopt. U heeft uw investering dus snel weer terugverdient.

Lichtkoepel kopen met dakopstand?

Wilt u een complete lichtkoepel kopen met dakopstand? Dan kunt u deze zelf naar wens samenstellen. U kunt kiezen uit een dakkoepel met pvc of polyester dakopstand. Wij leveren de ventilerende lichtkoepel en de lichtkoepel met dakbetreding volledig voorgemonteerd op de dakopstand.

Duurzame lichtkoepel kopen?

Bent u op zoek naar een duurzame lichtkoepel voor uw nieuwbouwwoning? Kies dan voor een dakkoepel met HR++ glas. U heeft bij ons de keuze uit HR++ lichtkoepels tegen voordelige prijzen of platdakramen van de merken Fakro en Intura. Alle lichtkoepels beschikken over een inbraakvertragende schroefdop van polycarbonaat. Lichtkoepeltje levert de lichtkoepels met afdichtingsband, voorgemonteerd op de lichtkoepel.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Gratis verzending vanaf € 200,-

Nederland € 30,- vanaf € 200,- gratis

Geen bezorging waddeneilanden

Vlaams België € 30,-

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@lichtkoepeltje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2019 Heuveling Dakbedekking BV